Stiri: Constructii

Wienerberger lansează un nou produs, unic pe piaţa locală

22.06.2016

Sectorul construcţiilor din România poate utiliza noua soluţie inovatoare de înaltă calitate de la Wienerberger, Porotherm 36,5 TermoPlus – bloc ceramic şlefuit cu inserţii de vată minerală bazaltică. Întrucât produsul conferă o transmitanță termică a zidăriei de 0,21 W/m²K nu mai este nevoie de un sistem de termoizolație suplimentar. Combinația dintre argilă arsă și vată minerală bazaltică asigură o temperatură optimă și calitatea aerului în încăpere.

În plus, sistemul de zidărie realizat cu blocul ceramic șlefuit Porotherm 36,5 TermoPlus împreună cu spuma adezivă Porotherm Profi Dryfix sau mortarul în rost subțire, ajută constructorii să execute lucrările mult mai rapid și la temperaturi scazute de pana la -5℃.

Porotherm 36.5 TermoPlus este un produs inovator pentru construcții la cel mai înalt nivel cu multiple avantaje:

Blocurile ceramice cu inserții de vată minerală bazaltică reprezintă o combinație de materiale tradiționale și tehnologii de ultimă generație, soluția finală fiind rezultatul experienței de peste 195 de inovație al Wienerberger. Îndeplinind cele mai exigente cerințe, blocurile ceramice Porotherm 36,5 TermoPlus permit un timp redus de execuție și o zidărie curată și uscată care asigură caselor un climat sănătos și confortabil, pentru mai multe generații.

În plus, vbocurile ceramice Porothern 36,5 TermoPlus sunt 100% naturale fiind realizate din argilă și inserții de vată minerală, din rocă vulcanică. Această combinație contribuie la calitatea aerului pentru o viață sănătoasă în locuințe fără mucegai.

Totodată, conform companiei, blocurile ceramice sunt încadrate la cea mai bună clasă din punct de vedere al rezistenței împotriva focului, clasa A1.