Stiri: Constructii

Oqema preia Stera Chemicals

Wintertub preia compania Palplast

08.11.2021

Wintertub preia compania Palplast. Consiliul Concurenţei a anunţat că a autorizat tranzacţia prin care Wintertub preia compania Palplast SA. Conform instituţiei, această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei.

Wintertub SRL este o societate vehicul deţinută de către Winter Com SRL şi Marius Ciprian Smărăndăchescu.

Winter Com este un distribuitor de ţevi şi fitinguri din polietilenă de înaltă densitate (PEID), ţevi şi fitinguri din policlorură de vinil (PVC), armături, hidranţi, capace de canalizare şi alte materiale pentru instalaţii în construcţii.

Palplast SA are ca activitate principală producţia de ţevi şi fitinguri PEID, dar comercializează şi alte tipuri de produse, cum ar fi: fitinguri PEID injectate, de compresiune şi electro-fuziune, ţevi PVC şi ţevi corugate PEID, produse din fontă, cămine de apometru, cămine de vizitare etc.

Wintertub preia compania Palplast. Anunţul Consiliul Concurenţei

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa din România sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Citeşte şi Saint Gobain vrea să preia Duraziv. Ce anunț a făcut Consiliul Concurenţei?