Stiri: Companii

Wirtek mai deschide un birou în ţara noastră

21.10.2017

Compania Wirtek a anunţat că, cu ocazia împlinirii a 11 ani de la deschiderea primului său birou din România, la Cluj-Napoca, deschide cel de-al 3-lea birou din ţara noastră, în București, continuând extinderea și parteneriatele de succes stabilite în acești ani.

Birourile companiei din ţara noastrăsunt puncte cheie pentru tehnologii Micrososft, iar cel din Capitală va oferi și un centru de excelență în progress OpenEdge software.

„Wirtek este o companie unde accentul se pune pe oameni și pe lucrul în echipă; suntem bucuroși să anunțăm că suntem în continuă creștere și dezvoltare. Acest lucru nu s-ar fi întâmplat fără Vikingii noștri curajoși și dornici de a învăța ceva nou în fiecare zi. Wirtek iși extinde continuu spectrul larg al competențelor de bază, asigurându-se că toți cei ce formează echipa Wirtek sunt pricepuți și își certifică abilitățile în cele mai importante tehnologii. Astfel au reușit să construiască o bază solidă de competențe, permițându-le să dezvolte soluții de software și de testare hardware care necesită un nivel ridicat al expertizei tehnice. Suntem o echipă tanară și energică, ceea ce ne-a ajutat să depășim etape importante, astfel fiind pregătiți să imbrățișăm viitorul cu multă încredere. Cu metoda Agile and Daily Scrum, ajungem să ne mulțumim clienții și să avem zile încheiate cu succes”, declara Emmett King, General Manager, Wirtek Romania.

În plus, tot cu acest prilej, compania anunţă și începerea unui parteneriat strategic cu Mark Information, cele două companii având drept scop înființarea unui centru de dezvoltare și testare în Bucureşti.

În ultimii doi ani, Wirtek și-a dublat numărul de angajați și are în plan creșteri asemănătoare pentru următorii ani, fiind în continuă căutare de oameni pricepuți, cu idei inovatoare, spirit de echipă și avizi să învețe, să se dezvolte permanent. Prin urmare, într-un an și jumătate compania intenţionează să mărească cu 300% numărul angajatilor din București.