Stiri: Constructii

Wizmo.ro anunță gestionarea împreună cu agenții și dezvoltatori imobiliari

25.06.2019

Începând cu luna iulie a acestui an, Wizmo.ro implementează un parteneriat financiar pentru asociați, agenții sau dezvoltatori imobiliari, care pot gestiona până la 49% din activele companiei. Finanțarea primită până în prezent de platforma online se ridică la peste 1 milion de euro. Suma de bani a venit de la un grup de investitori specializați în e-Commerce și dezvoltare IT belgieni și români.

„Pentru a demara această acțiune am analizat atent potențialul pieței de real-estate și am observat că acesta este în creștere în marile orașe ale țării, în special pe segmentele rezidențial și office. În contextul în care numărul companiilor de pe piața imobiliară crește de la an la an, dar numărul de poziții din motoarele de căutare rămâne același, vedem acest parteneriat ca pe o necesitate. Am luat decizia de a ne deschide porțile pentru asociați deoarece este un pas natural în evoluția companiei noastre. Vrem ca Wizmo.ro să devină prima platformă imobiliară gestionată de agenții și dezvoltatori imobiliari. Considerăm că împreună putem duce misiunea companiei noastre la un nou nivel”, a declarat Maarten Deboo, CEO Wizmo.

Platforma Wizmo.ro este dedicată anunțurilor imobiliare, acoperind sectoarele rezidențial, office, comercial și industrial. Cu peste 72.000 de proprietăți listate și peste 760.000 de utilizatori, portalul a fost lansat în iunie 2016.

Citeste si Cea mai mare tranzacție financiară a anului de pe piața imobiliară