Stiri: IT&C

Wizrom a realizat un proiect de jumătate de milion de dolari, pentru o companie din SUA

21.10.2014

Wizrom Software, unul dintre cei mai inovativi furnizori de software pentru managementul afacerilor din Romania, a finalizat cel mai mare proiect de pe piaţa de software de business din Statele Unite, realizat pentru ARC Group Worldwide, în valoare de jumătate de milion de dolari.

Astfel, din această lună, ARC Group Worldwide, unul dintre cei mai mari furnizori de tehnologie de imprimare 3D pentru domeniul industrial, foloseşte o soluţie de automatizare a proceselor concepută şi realizată de către Wizrom Software.

„Automatizarea, viteza şi inovaţia sunt critice pentru clienţii noştri. Sistemul nostru online pentru validare şi imprimare 3D, furnizat de Wizrom, integrează funcţionalităţi care fac acest proces incredibil de eficient şi simplu, printr-o aplicaţie fiabilă. Combinând funcţionalităţi precum afişarea automată a preţurilor cu abilitatea de a selecta un anume proces permite utilizatorilor să compare costurile de producţie şi timpii de livrare”, a afirmat Ashley Nichols, General Manager, 3DMT, parte din ARC Group Worldwide.

Soluţia oferită de Wizrom permite reducerea cu 70-80% a timpului necesar pentru validarea comenzilor de fabricaţie pentru echipamente industriale. Prin posibilităţile de optimizare a designului şi de scurtare a timpilor de evaluare, clienţii ARC Group Worlwide au un mare avantaj competiţional.

Wizrom a livrat soluţia în sistem cloud pe platforma Azure, putând fi accesată inclusiv de pe terminale mobile, indiferent de sistemul de operare.

„Colaborarea cu ARC Group Worldwide este un pas important pentru Wizrom, în completarea altor proiecte livrate anterior tot în Statele Unite. Ne bucurăm să avem astfel certificarea calităţii produselor Wizrom în mod direct, de la o mare companie din SUA – cea mai competitivă piaţă de profil din lume”, a declarat Adrian Bodomoiu, Director General Wizrom Software, compania cu cel mai mare număr de clienţi ERP în România.