Stiri: Stiri

Wizz Air a lansat un nou serviciu pentru pasagerii

04.11.2013

Compania aeriană low-cost Wizz Air a lansat un nou serviciu pentru pasagerii care călătoresc pe rutele recent lansate către Dubai/Abu Dhabi. Noua opţiune WIZZ Xtra Space oferă pasagerilor un confort suplimentar atunci când călătoresc pe cele mai lungi rute Wizz Air de la Kiev, Budapesta, Sofia şi Bucureşti către Dubai World Central, a anunţat compania, într-un comunicat de presă.

Astfel, prin alegerea noului serviciu, pasagerii vor avea acces la rândurile selectate unde unele locuri au rămas libere şi vor putea astfel călători având mai mult spaţiu

În plus, toţi pasagerii care vor opta pentru WIZZ Xtra Space au dreptul automat la îmbarcare prioritară, iar noua opţiune este disponibilă pentru 10 euro.

Wizz Air îşi ţine din nou promisiunea şi oferă un nou serviciu inovator şi orientat către client, fără a suprasolicita bugetele călătorilor. Clienţii noştri au deja posibilitatea de a rezerva locuri cu spaţiu suplimentar pentru picioare; pachete premium care includ opţiuni de confort variate şi serviciul nostru de business care permite schimbarea datei şi a rutei, la rezervările deja existente. Acum adăugăm serviciul Wizz Xtra Space disponibil pentru cele patru rute către Dubai/Abu Dhabi”, a declarat Daniel de Carvalho, reprezentant al companiei aeriene low-cost.

Wizz Air este cea mai mare companie low-fare din Europa Centrală şi de Est şi operează o flotă de 45 de aeronave Airbus A320 de la 18 baze, 290 de rute, facând legatură cu 95 de destinaţii din 35 de ţări.

În 2012, compania a transportant 12 milioane de pasageri.