Zboruri Italia Wizz Air.

Wizz Air anunță deschiderea celei mai noi destinații de vacanță

21.06.2018

Compania aeriană Wizz Air anunță deschiderea celei mai noi destinații de vacanță, Marrakech în Maroc, disponibilă din Polonia și Lituania. Cu începere din octombrie 2018, compania va oferi în sezonul de iarnă două noi servicii spre Marrakech din Varșovia, Polonia și Vilnius, Lituania.
Noile zboruri, operate de două ori pe săptămână, sunt singurele conexiuni directe și sunt disponibile acum de la un preț de doar 29,99 euro. Biletele se află deja la vânzare și pot fi rezervate pe wizzair.com sau prin aplicația WIZZ.

„Suntem foarte încântați de dezvoltarea Wizz Air din Maroc. Împreună am ajuns la o relație remarcabilă care ne-a ajutat să conectăm Agadir, apoi Marrakech, începând din iarna viitoare cu cele mai importante capitale est-europene și ne propunem să ajungem la mai multe piețe cu Wizz Air. Prin acest parteneriat, mulți vizitatori ajung să experimenteze varietatea și experiențele unice pe care le oferă Marocul. Începând cu iarna 2018, cele 2 noi rute spre Marrakech, plus cele 5 din Agadir, vor oferi potențialilor pasageri Wizz Air posibilități nebănuite de viață, cultură, natură, soare și plajă”, a spus Rachid Hamzaoui, Moroccan National Tourist Office CEO.

Marrakech este unul dintre cele mai mari și populare orașe din Maroc, aflat la poalele munților Atlas. Orașul este o destinație de vacanță plină de culoare, cu peisaje frumoase, piețe tradiționale numite souks și bucătărie rafinată. Noua destinație anunțată este al doilea oraș marocan disponibil în rețeaua extinsă WIZZ, care oferă acum 142 de destinații către 44 de țări din întreaga Europă și dincolo de granițele ei.

Compania aeriană și-a început operațiunile din Maroc în 2017 din Agadir, iar acum oferă 7 rute spre Maroc din 5 orașe din Ungaria, Lituania și Polonia.

De la primul zbor spre Maroc, tarifele reduse ale WIZZ au stimulat industria turismului local, transportând mai mult de 75 mii de turiști pe rutele sale.

„Pe măsură ce continuăm să ne extindem, astăzi suntem încântați să anunțăm încă o destinație unică în rețeaua WIZZ. Oferim pentru prima dată oportunitatea turiștilor din Vilnius și Varșovia de a vizita popularul oraș Marrakech. Prețurile noastre cu adevărat accesibile sunt disponibile de la 29,99 EUR, creând oportunități deosebite pentru clienții noștri de a descoperi bogata cultură a Marocului, clădiri spectaculoase și o bucătărie excelentă”, a afirmat Sorina Ratz, Wizz Air Head of Corporate Communications (interimar).

 

 

 

 

Citiți și despre: