Stiri: Logistica

Bilete de avion Wizz Air

Wizz Air deschide o nouă bază în Bacău

17.06.2020

Wizz Air Bacău. Compania aeriană Wizz Air a anunțat deschiderea celei de-a 31-a baze la Bacău. Compania va aloca 2 aeronave Airbus A320 pe aeroportul Bacău, în noiembrie 2020. Odată cu înființarea noii baze, Wizz Air a anunțat și lansarea a 12 noi rute din Bacău către şase țări. Acestea sunt disponibile începând cu 29 octombrie 2020.

Wizz Air Bacău. A şaptea bază a companiei din România

Baza Wizz Air din Bacău este a șaptea bază a companiei din România și a doua în regiunea istorică a Moldovei din România, după cea de la Iași.

Bilete

Biletele pentru toate rutele noi pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil a companiei aeriene cu prețuri începând de la 89 de lei.

„Wizz Air este dedicată dezvoltării rețelei sale și le oferă oportunități excelente pasagerilor săi prin călătorii accesibile. Având în spate experiența serviciilor la tarife mici și de înaltă calitate în ultimii ani în România, compania aeriană este sigură că, odată cu înființarea celei mai noi baze, aceasta va aduce mai multă creștere economică în regiune prin dezvoltarea conexiunilor dintre estul României și alte țări europene, oferind în același timp oportunități de călătorie accesibile pentru pasagerii săi.”, au anunţat reprezentanţii companiei.

Wizz Air Bacău. 70 de locuri de muncă

Noua bază din Bacău va crea peste 70 de noi locuri de muncă directe în cadrul companiei și multe alte locuri de muncă în industriile asociate. Cele 2 aeronave Airbus A320 vor susține operațiunile a 12 noi rute către:

  • Torino, Veneția Treviso, Bologna, Roma Fiumicino, Milano Bergamo, Catania (Italia)
  • Larnaca (Cipru)
  • Londra Luton, Liverpool (Marea Britanie)
  • Memmingen / München Vest (Germania)
  • Billund (Danemarca)
  • Bruxelles Charleroi (Belgia)Rețeaua extinsă de 37 de rute Wizz Air către regiunea Moldovei din România – inclusiv 18 rute către Iași și 7 rute către Suceava – va sprijini turismul local, va aduce mai mult capital în regiune și va conecta Bacăul cu destinații noi și interesante.

Citeşte şi Rezultate 2019 Penny Market. Afaceri de 3,96 miliarde de lei