Stiri: Logistica

onditii calatorie Spania 2021

Wizz Air își extinde baza din Cluj-Napoca

21.11.2018

Compania aeriană Wizz Air sărbătorește cea de-a șaptea aeronavă Airbus A320 care se alătură bazei sale din Cluj-Napoca. Cu această ocazie, compania anunță și lansarea unei noi rute spre Lyon, Franța.

Airbusul A320 alocat este cel de-al patrulea avion care urmează să fie adăugat bazelor Wizz Air din România în acest an. La începutul lui 2018, noi aeronave s-au alăturat bazelor WIZZ la București, Sibiu și Iași.

Wizz Air curse Cluj – Lyon. Extinderea rapidă aduce un avans de 11%

Extinderea rapidă a operațiunilor companiei aeriene aduce o creștere de 11% de la an la an. Mai exact, este vorba de aproape 9 milioane de locuri la vânzare disponibile în acest an.

Wizz Air curse Cluj – Lyon. 35 de zboruri către Europa și nu numai

Cu cea de-a cincea rută nouă din Cluj-Napoca, Wizz Air oferă, în prezent, 35 de zboruri internaționale.

Per total, întreaga rețea românească este reprezentată de 139 de rute low-cost WIZZ către 20 de state, de pe cele zece aeroporturi din țara noastră. Compania oferă, prin urmare bilete pentru toate tipurile de călătorii din întreaga Europă.

Wizz Air curse Cluj – Lyon. Zboruri săptămânale

Începând cu data de 20 noiembrie, pasagerii WIZZ au la dispoziție două zboruri săptămânale pentru a vizita Lyon.

Lyon este o destinație care prezintă un amestec de cultură, gastronomie și atmosfera romantică a Franței.

Wizz Air curse Cluj – Lyon. O cerere ridicată pentru această rută

Popularitatea noii rute este subliniată de cererea ridicată. Primul zbor spre Lyon a plecat de la Cluj-Napoca cu 120 de pasageri la bord.

Wizz Air curse Cluj – Lyon. 7 milioane de pasageri

În primele zece luni ale anului 2018, Wizz Air a transportat peste 7 milioane de pasageri. Nivelul reprezintă o creștere de 13% de la an la an.

La nivelul întregii țări, operațiunile Wizz Air vor sprijini peste 5.000 de locuri de muncă în industriile asociate.

“Suntem încântați să sărbătorim alte momente importante pe aeroportul Avram Iancu din Cluj-Napoca. Pe măsură ce ne extindem prezența în România, creăm mai multe locuri de muncă și oferim din ce în ce mai multe destinații la prețuri scăzute. Cea mai nouă destinație a noastră din Cluj-Napoca conectează orașul cu uimitorul Lyon din Franța, o destinație perfectă pentru un weekend sau chiar pentru o vacanță mai lungă. Suntem încrezători că pasagerii noștri din România se vor bucura de vizitarea acestei destinații populare, iar Cluj-Napoca va avea și mai multă expunere internațională pentru turiștii care vizitează regiunea. Mulțumim aeroportului Internațional Avram Iancu pentru cooperarea fructuoasă și așteptăm cu nerăbdare să urăm bun venit pasagerilor din Cluj la bordul celor șapte noi aeronave ale companiei alocate bazei locale”, a afirmat Tamara Vallois, Wizz Air Head of Communications.

Citește și Stagii de practică pentru studenți- un prim pas către integrarea pe piața forței de muncă din industria construcțiilor