Zboruri Wizz Air

Wizz Air suspendă zborurile către Tel Aviv și Eilat

10.03.2020

Wizz Air curse Tel Aviv și Eilat. Compania aeriană Wizz Air a anunțat astăzi că își suspendă cursele pe toate rutele către Tel Aviv și Eilat. Decizia se aplică începând cu 12 martie. Măsura a fost luată ca urmare a deciziei autorităților israeliene de a introduce carantina de 14 zile pentru toți pasagerii care sosesc în țară, în cadrul acțiunilor de limitare a epidemiei de coronavirus.

Zborurile din București, Cluj-Napoca, Iași, Sibiu și Timișoara vor fi suspendate până pe 23 martie, inclusiv.

În ceea ce privește zborurile către Italia, suspendate inițial până pe 23 martie, măsura se extinde până pe 3 aprilie.

Wizz Air curse Tel Aviv și Eilat. Reprogramarea pasagerilor

Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare vor fi informați și vor fi reprogramați automat pe o rută alternativă cât mai curând posibil.

Clienții care au rezervat direct pe wizzair.com sau în aplicația pentru mobil a companiei aeriene vor primi o notificare prin e-mail, în care li se oferă reprogramarea gratuită, rambursarea completă a banilor sau rambursarea a 120% din tarifului inițial sub formă de credit de companie.

Pasagerii pot alege între opțiunile de mai sus accesând linkul din e-mail și alegând cu ușurință cea mai bună opțiune prin intermediul platformei de programare individuală.

Wizz Air curse Tel Aviv și Eilat. Agenții de turism

”Vă rugăm să rețineți că Wizz Air poate informa doar pasagerii care și-au făcut rezervarea prin wizzair.com sau prin aplicația mobilă a companiei aeriene. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au achiziționat biletele”, au mai anunțat reprezentanții companiei aeriene.

700 de rute

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est. Operatorul oferă mai mult de 700 de rute de la 25 de baze. Acestea asigură conexiunea între 155 de destinaţii din 45 de ţări.

Citește și Olimpiadele școlare, suspendate. Anunțul făcut de Ministerul Educației

 

 

 

Citiți și despre: