Stiri: Logistica

Wizz Air face angajări în România: Ce posturi oferă compania?

02.11.2017

Compania aeriană Wizz Air anunţă alte şase sesiuni de recrutare în luna noiembrie, în România, ca parte a celei mai mari campanii de angajări din istoria companiei intitulată #IamWIZZcrew. Astfel, în toată luna noiembrie, în cinci oraşe din România, Iaşi, Cluj-Napoca, Craiova, Bucureşti şi Timişoara vor avea loc sesiuni de recrutare de tip “Open Day” pentru însoţitori de zbor, ceea ce înseamnă că orice persoană care îndeplinește condițiile menționate de Wizz Air se poate prezenta la interviurile organizate de companie. Mai multe detalii despre recrutări se pot găsi accesând pagina de cariere a Wizz Air.

Cei care vor trece cu succes de procesul de selecție se vor alătura echipajului de bord WIZZ, vor primi instruire completă gratuită, uniforme fără costuri şi oportunitatea de a lucra în oraşul lor natal pentru una dintre cele mai de succes companii aeriene din Europa şi, desigur, pot profita de avantajele primite de angajaţi de a călători alături de familie şi prieteni, în întreaga reţea WIZZ din Europa şi nu numai, la preţuri reduse şi cu bilete bonus.

WIZZ este apreciată de către angajaţii săi ca fiind o companie de încredere, ce păstrează întotdeauna cele mai înalte standarde în domeniul siguranţei şi securităţii în aviaţie, dar în acelaşi timp introduce în permanență servicii și produse inovative.

În România, echipa în continuă creștere a Wizz Air numără în prezent peste 750 de membri de echipaj, iar în 2018, echipa locală se va extinde la peste 830 de membri care vor opera de la șapte baze din România, iar flota va număra 24 de aeronave moderne, de tip Airbus A320 și A321.

Prin campania #IamWIZZcrew, WIZZ facilitează accesul oricărei persoane interesate să dezvolte o carieră în cadrul companiei şi să descopere şi mai multe informaţii despre WIZZ. În același timp, aceia care îşi doresc să se alăture echipei fie ca piloți, fie ca însoţitori de zbor vor primi sfaturi şi sugestii de la angajaţi.

Programul sesiunilor de recrutare:

  • 3 noiembrie – Craiova
  • 7 noiembrie – Iaşi
  • 9 noiembrie – Cluj-Napoca
  • 9 şi 28 noiembrie – Bucureşti
  • 27 noiembrie – Timişoara