Slide

Stiri: Logistica

Wizz Air

Wizz Air începe să opereze zboruri şi din Constanța

24.03.2015

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat ieri că va începe să opereze de pe cel de-al 9-lea aeroport al său din România, de la Constanța. Compania va oferi începând cu 15 iunie curse noi, de două ori pe săptămână, de la Constanța, la Londra. Wizz Air va aloca pentru aceste zboruri una dintre noile sale aeronave Airbus A320.

Odată cu acest nou zbor Wizz Air ajunge la operațiuni care însumează în România 96 de rute de la 9 aeroporturi, către 16 țări.

Prima cursă de la Constanța la Londra va ajuta la impulsionarea turismului local în condițiile în care turiștii din Marea Britanie pot călători acum spre coasta populară a Mării Negre cu tarife reduse Wizz Air. Biletele pentru noua rută Wizz Air sunt deja disponibile și pot fi rezervate pe site-ul companiei.

“Prin intermediul noii rute de la Constanța ne propunem să impulsionăm turismul, relațiile de afaceri și să permitem călătorii la tarife scăzute către frumoasa coastă românească de la Marea Neagră. Totodată, clienții noștri români au la dispoziție o nouă conexiune la capitala Marii Britanii. Zborurile vor fi operate în zilele de luni și de vineri și vor crea oportunitatea ideală pentru escapade de weekend. Operațiunile din Constanța se adaugă ofertei noastre din România în condițiile în care avem ca obiectiv să rămânem în continuare compania aeriană preferată a călătorilor români și a vizitatorilor acestora”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Wizz Air, Daniel de Carvalho.