Stiri: Constructii

Zboruri Wizz Air 2023.

Wizz Air își mărește flota alocată bazei din Bucureşti

28.03.2014

Compania aeriană Wizz Air a anunţat ieri creşterea flotei alocate bazei din Bucureşti la opt aeronave A320, începând cu vara acestui an, cea mai nouă aeronavă destinată bazei devenind operaţională pe data de 13 iulie.

”Investiţia în echipamente şi în locurile de muncă subliniază angajamentul Wizz Air faţă de România şi Bucureşti. Aeronava va facilita introducerea a patru noi rute din Bucureşti spre Doncaster Sheffield, Malaga, Malmo şi Malta”, au afirmat reprezentanții companiei, într-un comunicat de presă.

De asemenea, compania a anunţat şi introducerea unei noi rute din Cluj-Napoca spre Basel Mulhouse Freiburg.

Cu aceste noi destinaţii, compania aeriană va efectua, per total, din Bucureşti 158 zboruri săptămânale pe 34 de destinaţii, reprezentând o creştere de 20%, comparativ cu anul precedent.

În plus, mărirea capacităţii în Bucureşti va stimula piaţa locurilor de muncă în aviaţie şi în turism, în timp ce clienţii vor avea acces la mai multe servicii low cost.

“Sunt încântat să anunţ o nouă investiţie semnificativă în flotă şi în creşterea numărului de locuri de muncă la baza din Bucureşti. Prin alocarea unei noi aeronave A320 în Bucureşti ne arătăm angajamentul faţă de România, prin crearea de noi locuri de muncă şi stimularea turismului şi industriei ospitalităţii. Sperăm ca noile servicii introduse din Bucureşti spre Doncaster Sheffield, Malaga, Malmo şi Malta să fie la fel de populare ca cele peste 30 de rute din reţea. Wizz Air a reacţionat prompt la oportunităţile de dezvoltare din pieţele cheie şi dorim să ne asigurăm că România se va bucura în continuare de conexiuni aeriene excelente cu restul Europei. Sfătuim pasagerii români să intre pe wizzair.com şi să-şi rezerve zborurile pentru vacanţa de vară.”, a declarat John Stephenson, Executive Vice President Wizz Air.