Stiri: Companii

Wizz Air lansează o rută Sibiu – Londra

13.02.2014

Compania de Wizz Air va lansa o nouă rută de la Sibiu către Londra Luton, începând cu data de 14 iunie. Pentru început, vor fi operate două zboruri pe săptămână, iar din toamnă o singură cursă.

Anul trecut, traficului companiei aeriene în România a crescut cu 14%, iar ţinând cont de dezvoltarea reţelei de rute din ultima perioadă, Wizz Air estimează continuarea acestui avans.

„Aeroportul Internaţional Sibiu reprezintă o poartă importantă care face legătura dintre judeţul Sibiu, sudul Transilvaniei şi lumea întreagă. În acelaşi timp, Aeroportul Internaţional Sibiu este unul dintre cele mai importante puncte ale Strategiei de dezvoltare economico – socială a judeţului nostru, iar eforturile noastre, ale echipelor de conducere de la Consiliul Judeţean şi de la Aeroportul Internaţional Sibiu, se concentrează pe introducerea de noi curse aeriene spre zone importante din Vestul Europei, în care cetăţenii şi oamenii de afaceri îşi doresc să circule”, a declarat Ioan Cindrea, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu.

Potrivit lui, această nouă cursă este un început important în dezvoltarea de noi curse aeriene spre alte destinaţii importante din Vestul Europei.

”Deschiderea rutei Sibiu – Londra Luton este încă un pas care confirmă că suntem o companie aeriană a românilor. Oferim acum peste 70 de rute clienţilor din România dar şi vizitatorilor. Mai mult, recrutăm din ce în ce mai mulţi piloţi şi personal din România. Angajamentul nostru este clar: oferim tarife foarte mici, creăm locuri de muncă pe plan local şi stimulăm o competiţie sănătoasă în beneficiul consumatorilor”, a afirmat György Abrán, Chief Commercial Officer Wizz Air.