Stiri: Stiri

Wizz Air organizează o sesiune de recrutări pentru însoţitori de zbor

21.02.2014

Wizz Air a anunţat ieri că începe o nouă sesiune de recrutări pentru baza din Craiova, care va fi inaugurată în luna iulie a acestui an, compania cautând cei mai buni candidaţi care să devină însoţitori de zbor. Interviurile vor avea loc miercuri, 26 februarie, în cadrul Aeroportului Internaţional Craiova – terminalul plecări.

“În 2013 am lansat primele zboruri din Craiova. În mai puţin de un an și jumătate ani, în parteneriat cu Aeroportul Internaţional Craiova şi Consiliul Judeţean Craiova, vom inaugura în această vară a 5-a bază Wizz Air din România, cu 4 noi rute disponibile pentru clienţii noştri din Oltenia – Bologna, Roma Ciampino, Dortmund şi Barcelona. Suntem dedicaţi creşterii operaţiunilor din Craiova şi din România şi să avem de asemenea un impact asupra pieţei forţei de muncă locale şi naţionale, prin crearea de locuri de munca directe şi indirecte, în aviaţie şi în domeniile conexe.”, a declarat Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Pentru a putea fi selectați pentru locurile de muncă disponibile, cadidaţii trebuie să aibă peste 19 ani şi o înălţime de peste 165 cm (fetele) şi 175 cm (baieţii) și să fie absolvenţi de liceu (minim). În plus, viitorul însoţitor de zbor trebuie să ştie să înoate şi să poată ajunge la bază într-o oră în perioada de stand by.

De asemenea, cunoașterea limbii engleze este obligatorie.