Stiri: Logistica

Zboruri Wizz Air 2023.

Wizz Air, preţuri reduse pentru pasagerii afectaţi de anularea zborurilor Blue Air

07.09.2022

Wizz Air anunță tarife speciale pentru clienții Blue Air. Pasagerii afectați pot rezerva acum bilete pe zboruri Wizz Air cu tarife începând de la 49.99 euro folosind codul rezervării Blue Air. Rezervările pot fi efectuate prin intermediul paginii Wizz Air pentru tarife speciale https://wizzair.com/en-gb#/rescue.

Wizz Air operează o flotă de 163 de aeronave Airbus A320 și A321. O echipă de profesioniști în aviație asigură servicii superioare și tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 27,1 milioane de pasageri în anul financiar F22, care s-a încheiat pe 31 martie 2022.

Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ. Compania a fost numită recent una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, singura agenție mondială de siguranță și rating de produse, iar în 2020 – „Compania aeriană a anului” de către Air Transport Awards, cele mai dorite premii internaționale pe care le pot primii profesioniștii sau companiile, premii ce recunosc persoanele și companiile care s-au remarcat prin rezultate extraordinare, inovații și servicii superioare.

Blue Air a anunțat ieri seară că toate zborurile operate de companie din România vor fi sistate începând de 6 septembrie 2022 până luni, 12 septembrie 2022.

Celulă de criză la nivelul Guvernului

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a convocat celula de criză la nivelul Guvernului, pentru a urgenta rezolvarea situației cetățenilor români afectați de suspendarea zborurilor companiei Blue Air.

Premierul a dispus ca prioritară să fie aducerea în țară a cetățenilor aflați pe aeroporturi din afara granițelor. Românii își pot anunța prezența și pot solicita sprijin la secțiile consulare de la ambasadele României în străinătate și la numărul de telefon +40751 084 537.

De asemenea, după centralizarea datelor, aeronavele Tarom vor fi pregătite să efectueze zborurile necesare aducerii în țară a românilor aflați peste graniță.

Citeşte şi Zboruri anulate Blue Air septembrie 2022. Celulă de criză la nivelul Guvernului