Curse noi Wizz Air.

WIZZ Youth Challenge şi-a desemnat câştigătorii

15.05.2018

Compania aeriană Wizz Air a prezentat câștigătorii celei de-a doua ediții a concursului WIZZ Youth Challenge. Pe parcursul acestei competiții internaționale de studii de caz, studenți de la universități și colegii și-au prezentat potențialul și au propus idei inovatoare, necovenționale, ca răspuns la provocările specifice aviației, ridicate de companie.

În timpul semifinalelor și finalei, organizate la Budapesta între 9 și 10 mai 2018, cele mai bune 24 de echipe au fost invitate să prezinte proiectele unui juriu compus din manageri seniori Wizz Air și experți din afara companiei. În total, echipe de la peste 170 de universități din 31 de țări s-au înregistrat în concurs și au trimis 200 de soluții valide.

Câștigătorii celei de-a doua ediții WIZZ Youth Challenge sunt echipa TakeOff, din Ungaria, recompensată cu un an de călătorii nelimitate în rețeaua WIZZ. Alte echipe care s-au calificat pentru finala de opt a concursului au provenit din Danemarca, Marea Britanie, Israel, Slovenia și Ucraina.

„Când am auzit despre concursul WIZZ Youth Challenge am știut imediat că este o oportunitate unică, pe care nu trebuia să o ratăm. Întreaga experiență a fost una foarte agreabilă. Ne-a făcut plăcere să întâlnim oameni atât de inspiraționali și de motivați de la alte echipe, iar feedback-ul valoros de la managementul Wizz Air a avut un impact important asupra noastră. Suntem nerăbdători să călătorim în toată Europa cu Wizz Air și sperăm că, pe viitor, colaborarea noastră va merge mai departe de această experiență”, au declarat câștigătorii, echipa TakeOff din Ungaria.