Wolf Theiss are un nou partener

13.07.2018

Claudia Chiper a fost numită partener în cadrul casei de avicatură Wolf Theiss. Fiind specializată în drept financiar-bancar, servicii de plată și piețe de capital, ea a început colaborarea cu Wolf Theiss în urma cu 10 ani, iar din 2013 coordonează practica de drept financiar-bancar din cadrul biroului din București.

Claudia Chiper deţine o vastă experiență în coordonarea tranzacțiilor financiare complexe. Ea a oferit consultanță instituțiilor financiare naționale și internaționale, si fondurilor de investiții în legătură cu aspecte de reglementare și piețe de capital.

„Mă bucur că am atins această etapă importantă în cariera mea profesională, care reflectă totodată spiritul practic, pregătirea profesională şi dedicarea echipei noastre de drept financiar-bancar. Vom continua să oferim servicii juridice de cea mai înaltă calitate, aceste standarde fiind cele care ne-au adus aprecierea clienților noștri”, a declarat Claudia Chiper, Partener.

Portofoliul său de clienți cuprinde unele din cele mai mari grupuri financiare prezente în România, precum și corporații financiare internaționale. În plus, Claudia Chiper este recunoscută ca expert în topurile unor renumite directoare juridice internaționale precum Chambers & Partners, ce o descriu ca fiind un avocat „orientat spre business, care are o viziune de ansamblu și oferă explicaţii clare”, demonstrând „cunoștințe juridice temeinice și abilități de negociere”.

„Claudia Chiper se bucură de o excelentă reputație în domeniul dreptului financiar-bancar în România. Suntem încântați să o avem ca Partener”, a declarat Bryan W. Jardine, Managing Partner al biroului din București.

Înainte de a se alătura Wolf Theiss, noul partener al casei de avocatură a fost consultant juridic senior la Ministerul Justiției. Pe lângă licența în drept obținută în România, deține un masterat în drept obținut la Queen Mary University of London.

 

 

Citiți și despre: