WORK IN MOTION: Mobilitatea angajaților, un element cheie în strategiile companiilor

04.05.2018

BusinessMark organizează, pe 18 mai, cea dea doua ediție a evenimentului WORK IN MOTION. A workforce mobility conference. Evenimentul va avea loc la Hotel InterContinental, București. Unii dintre cei mai cunoscuți specialiști în domeniu vor discuta despre modalitățile prin care companiile pot integra mobilitatea angajaților, într-un mod eficient, la nivel strategic.

Evenimentul conține subiecte, precum: tendințele în materie de people management; implementarea programelor de mobilitate; soluțiile pentru optimizarea costurilor programelor de mobilitate; cultura organizațională versus mobilitatea angajaților; mobilitatea talentelor ca punct organizațional strategic la nivel internațional; labirintul procedural al emigrării – diferențele la nivel național, regional, continental ce pot aduce provocări procedurale; Planning & training – elemente esențiale în pregătirea anagajaților pentru programele de mobilitate; Importanța detaliilor la nivel de relocare; Impactul tehnologiei asupra mobilității – data analysis; Global leadership și performance management; Payroll și salarizare pentru angajații internaționali. Dinamica legislativă și fiscală la nivel global și optimizarea taxelor internaționale; provocări și soluții în mobility management; Securitatea angajaților și relocările în țări cu provocări la nivel de securitate; măsurarea ROI-ului programelor de mobilitate.

Participanții au ocazia să interacționeze cu următorii invitați:

SMĂRĂNDIȚA SCHNEL, Director HR BPO România, Telekom România
ANAMARIA-CRISTINA DOBRIN, HR Coordinator, Stefanini
ZOE DOBRE, HR Director, City Grill
ANDREEA BUCUR, General Manager – HR- WNS Global Services (P) Ltd
DANIELA OPRESCU, Tax Director, KPMG România
IRINA NISTOR, Senior Manager (Global Mobility, HNWI), PwC România
OLIVIER RAVON, Central & Eastern Europe Director, Gosselin Mobility Reprezentant Romanian Software

Evenimentul se adresează: directorilor generali, adjuncți, financiari și de HR, managerilor din departamentul juridic, payroll și salarizare, precum și antreprenorilor.

Înscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

 

 

 

Citiți și despre: