Stiri: Companii

Workshop The Woman pe 19 aprilie. Cine sunt invitaţii evenimentului?

04.04.2018

The Woman continuă seria evenimentelor sub umbrela conceptului The Woman: Cea mai bună versiune a ta! cu un Workshop axat pe antreprenoriat. Evenimentul va avea loc pe data de 19 aprilie, reprezentând sursa de inspirație profesională și personală a antreprenorului feminin.

Începând cu 2012, The Woman a reuşit să reunească cele mai influente femei din aproape toate domeniile de activitate, devenind pe rând, mediu de dezbatere, cadru pentru prezentări și workshop-uri pe teme precum antreprenoriat, management, stil de viață, tehnologie sau educație.

„The Woman pune femeia lider în lumină pe tot parcursul anului prin evenimente conexe, dedicate comunității antreprenorilor și managerilor”, conform reprezentanţilor conferinţei.

The Woman Entrepreneurship Workshops este, aşadar, primul eveniment din această serie educativă care se desfășoară în cadrul conceptului deja consacrat.

Pe 19 aprilie, la Hotel Platinia Luxury Suites, Amalia Sterescu (Leadership Consultant, Personal Branding Strategist, Public Speaking Coach), Vlad Andriescu (Redactor-șef Start-up.ro) și Anca Șerban (Fondator ManierArt), sunt o parte dintre speakerii care vor susține workshopuri axate pe dezvoltarea și formarea unui business cu principii.

Investiția în reputație și brand personal este esențială pe termen lung. Având o experiență de peste 18 ani în leadership, Amalia Sterescu ghidează profesioniștii să facă pași considerabili spre următorul nivel. În cadrul workshopului, ea va pune în lumină importanța investiției în brandul personal, ca accelerator al propriului business.

„Reputația este ceea ce se spune despre tine atunci când nu ești prezent. Investiția în reputație/brand personal este una dintre cele mai bune investiții pe termen lung”, a declarat Amalia Sterescu.

Vlad Andriescu, redactorul-șef al start-up.ro, principala sursă de informații despre start-up-uri din România, va fi de asemenea, prezent la evenimentul din 19 aprilie. Tematica pe care o va aborda el este cea de storytelling în antreprenoriat și felul în care brandurile ar trebui să comunice. În era digitală, a informației și a vitezei, publicul nu mai este dispuș să consume conținut cu promovare directă a unui produs sau serviciu, de aceea povestea din spatele unui brand este extrem de importantă pentru un business de succes.

„Ne-am născut și creștem cu povești. Cu toate acestea, atunci când intrăm în business, pare că le uităm pe alocuri, că vrem să explicăm lucrurile mai rece, iar marketing-ul e lăsat la cheltuieli secundare. Dar peste tot în lume, chiar și în România, poveștile încă vând. Altfel nu am mai fi aici. Scopul meu în cadrul “The Woman Workshops: Entrepreneurship” va fi să fac audiența să mai creadă încă o dată în povești. Iar când vor ajunge înapoi la birou, să știe mai bine ce să facă sau ce să ceară”, a declarat Vlad Andriescu.

De asemenea, Anca Șerban, Fondator ManierArt susține workshop-ul practic cu tema „Eticheta la masă în mediul business” în timpul pauzei de prânz a evenimentului. Astfel, participanții au astfel ocazia de a experimenta live, cu ajutorul oferit de Anca, tehnicile prin care o întâlnire de business la prânz poate consolida cu succes un parteneriat.

„Gesturile fine și atenția la detalii vorbesc despre noi mai mult decât orice discurs impecabil”, a declarat Anca Șerban.

Pe lângă acest eveniment, organizatorii mai anunţă şi The Woman Parenting Workshops, eveniment adresat laturii mai personale a femeii: postura de mamă. Domnica Petrovai (Fondator @ Mind Education Health and The School for Couple), Nicolle Stănese (Moderator TV), Monica Reu (President @ The Romanian Association for Nonviolent Communication) și Nadia Tătaru (General Manager @ Itsy Bitsy Radio) vor susține în 24 mai la Hotel Platinia Luxury Suites workshopuri dedicate mamelor.