Stiri: Companii

Workshop-ul „Elevator pitch” are loc pe 29 februarie

25.02.2016

Femei în Afaceri organizează luni, 29 februarie, la Ernst & Young Bucharest Tower Center, workshop-ul Elevator pitch – povestea ta într-un minut. Aceasta este de fapt o întâlnire dedicată atât antreprenoarelor, cât şi persoanelor care lucrează într-o companie şi care îşi doresc să dobândească cunoştinţele necesare pentru a-şi prezenta afacerea, produsele sau serviciile într-un mod eficient.

„Termenul elevator pitch vine de la scenariul în care ai şansa să întâlneşti clientul, investitorul, partenerul sau angajatorul pe care îl doreşti în lift sau într-un context în care ai foarte puţin timp la dispoziţie pentru a-i capta atenţia. Un elevator pitch eficient trebuie să aibă maxim un minut şi să îţi aducă un rezultat concret, fie că scopul tău este să stabileşti o întâlnire, să primeşti o recomandare sau cartea sa de vizită”, au afirma organizatorii evenimentului.

Trainerul workshop-ului este Mihai Chiratcu. Acesta deţine o experienţă de peste 10 ani în domeniul comercial, cu activitate în Vânzări, Business Development şi Customer Service.

Conferinţa va răspunde întrebărilor:

• Ce este un elevator pitch?
• Cum mă poate ajuta să găsesc mai mulţi parteneri sau clienţi?
• Cum se construieşte un elevator pitch eficient?
• La ce întrebări trebuie să răspundă un elevator pitch?
• Care este corelaţia dintre AIDA şi elevator pitch?

Taxa de participare este de 150 lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus). Accesul la eveniment se face doar cu rezervare şi confirmarea înscrierii. Membrele Femei în Afaceri au prioritate şi beneficiază de 25% discount din costul taxei de participare. Taxa de participare pentru membre este de 112,5 lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus).

Înscrierile se fac la: membership@femei-in-afaceri.ro, iar detalii suplimentare se obţin la: 0762 677 111.