Workshop-ul „Tehnici de comunicare persuasivă în business” are loc pe 24 mai

12.05.2016

Pe data de 24 mai, Femei în Afaceri organizează workshop-ul Tehnici de comunicare persuasivă în business, susţinut de Cătălin Chirilescu, trainer MMM Consulting. Conferinţa este dedicată atât antreprenoarelor, cât şi persoanelor care lucrează într-o companie şi care îşi doresc să dobândească cunoştinţele necesare pentru a comunica cu impact şi a putea negocia cât mai eficient.

Cătălin Chirilescu este trainer MMM Consulting, speaker, consultant şi antreprenor. A fost Training & Development Specialist la Coca-Cola HBC România, unde a livrat tot ce înseamnă soft skills pentru cei 1700 de angajaţi din reţeaua Coca-Cola HBC România, începând de la Effective Communication & Listening până la Negociere şi Vânzări.

Acesta are peste 150 de grupe de “Train of Trainers”, “Public Speaking”, “Persuading & Influencing” livrate până în prezent în diverse companii de training din România, peste 7000 de ore de training la activ pe aceste 3 arii. În plus, este autor al e-book-ului “Public Speaking – Secrete & Trucuri”, şi deţine o certificare acreditată internaţional NLP. În MMM Consulting a livrat atât pentru companii multinaţionale, cât şi pentru clienţi cu un număr mai mic de angajaţi, inclusiv companii antreprenoriale.

Înscrierile se fac la adresa de e-mail: membership@femei-in-afaceri.ro.