Workshop-uri dedicate copiilor, la Plaza România

09.09.2015

Plaza România organizează în weekendul 12 – 13 septembrie o serie de workshop-uri dedicate copiilor care vor să se pregătească pentru noul an școlar jucându-se de-a meseriile. Sâmbătă, activitățile încep la ora 11.00, iar cei mici vor afla secretele meseriilor de medic și de profesor, pentru ca apoi să exploreze culisele unei cariere artistice. Astfel, orice copil își poate etala talentul sub reflectoarele Plaza România.

După aceea, la ora 13.00, însuși Einstein le va dezvălui micuţilor experimente chimice și fizice extrem de amuzante, urmând ca de la ora 14.00, cei mici vor avea ocazia să descopere diverse meserii prin intermediul actoriei.

Un atelier de arts & crafts îi așteaptă pe cei mici între orele 11.00 și 15.00, unde vor putea să vadă ce înseamnă olăritul și să realizeze propriile lor creații.

Duminică, tot la Plaza Romania, micuţii se vor putea distra în compania Minionilor care se pregătesc pentru noul an școlar timp de o oră. De asemenea, de la ora 11.00, vor putea vedea ce înseamnă să devii bucătar și ce preparate delicioase pot găti.

De la 12.00, copiii se vor putea juca de-a constructorii şi vor putea participa și la un atelier arts & crafts, în cadrul căruia își vor confecționa propriile rechizite școlare.

La ora 13.00, micuţii vor explora meseriile de polițist și de pompier, învățând regulile de circulație și cum să prevină incendii. La ora 14.00, pe cei mici îi așteaptă joaca de-a meseriil, prin actorie. Astfel, vor putea afla care e cariera potrivită pentru ei.