World Class Sema Parc

Când se deschide World Class Sema Parc?

18.10.2019

World Class Sema Parc. River Development, compania care administrează şi dezvoltă proiectul imobiliar Sema Parc, a semnat un contract de închiriere cu World Class România, cea mai mare rețea de health & fitness din țară.

Echipamente de ultimă generație

Noul World Class se va deschide la finalul lunii februarie 2020. Sala va avea o suprafață de 1.355 metri pătrați. În plus, va pune la dispoziția angajaților complexului facilități premium și echipamente sportive de ultimă generație.

Sema Parc este cel mai mare proiect de regenerare urbană din București. Vorbim de un proiect imobiliar mixt care își propune să acopere o gamă cât mai largă de funcțiuni și facilități specifice vieții moderne.

World Class Sema Parc. Facilități conexe

Parteneriatul încheiat cu World Class România reprezintă un pas important în extinderea acestui pachet de facilități conexe, alături de cele existente deja în parc.

“Sectorul imobiliar nu mai este astăzi doar despre clădiri. Întreaga filosofie din real-estate migrează către experiențe care să răspundă nevoilor consumatorului modern, fie că vorbim de segmentul office sau rezidențial. Prin prezența World Class în Sema Parc, lărgim spectrul facilităților oferite deja cu vârful de gamă al unei oferte profesioniste, numărul unu în fitness în România. Sperăm ca acest beneficiu oferit celor peste 8.000 de angajați din complexul Sema Parc să întărească portofoliul de angajator al chiriașilor noștri și să genereze beneficii de sănătate în rândul angajaților”, a declarat Ion Rădulea, CEO River Development.

Zone moderne

Antrenamentele se vor desfășura în zone moderne de:

  • cardio și forță
  • aerobic
  • ciclism

„Obiectivul rețelei de sănătate și fitness World Class este de a oferi tot mai multor români șansa de a alege un stil de viață activ și sănătos prin sport, sănătate și fitness, acest obiectiv fiind materializat prin deschiderea unui nou club: World Class Sema Parc, într-o locație aleasă strategic, în imediata apropiere a unora dintre cele mai importante clădiri de birouri. Aceasta este doar una dintre noile inaugurări pe care le-am planificat pentru viitorul apropiat. Extinderea rețelei World Class va continua și sperăm că aceasta va aduce o schimbare în stilul de viață al românilor și va transforma #BeHealthy Movement for More Movement lansată de World Class într-o Mișcare Națională”, a declarat Kent Orrgren, CEO al World Class.

World Class Sema Parc. O zonă accesibilă

Localizarea unică a noului club World Class a fost aleasă strategic. Sema Parc este amplasat într-o zonă accesibilă, în cel mai nou pol de dezvoltare imobiliară. Este vorba de zona de centru-vest a Bucureștiului. Complexul de birouri se află la 200 m de stația de metrou Petrache Poenaru.

Citește și Cardurile BCR nu vor funcționa în noaptea de vineri spre sâmbătă

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Când se deschide World Class Sema Parc?

  1. Pingback: Hidroserv reorganizare 2019. Anuntul facut de CITR | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.