World Credit Congress & Exhibition 2016 va avea loc la București

06.06.2016

Cel mai important eveniment al anului dedicat managementului riscului de credit – World Credit Congress & Exhibition, ajuns la cea de-a V-a ediție – va avea loc în perioada 8-10 iunie la Hotel JW Marriott din București.

Congresul reprezintă referința comunicării financiare globale în ceea ce privește creditul comercial, riscul de credit, colectarea creanțelor și intermedierea financiară. În cadrul evenimentului se vor reuni 300 de specialiști și profesioniști în credit management care activează în companii din toate segmentele pieței financiare, companii de consultanță, asigurări de credit comercial, bănci și alte instituții financiare și de creditare, atât din Romania, cât și cu prezență internațională.

„Ceea ce ne-am propus în momentul în care argumentele noastre pentru ca România să fie desemnată, în premieră pentru o țară din Europa Centrală și de Est, țară gazdă a World Credit Congress & Exhibition au fost acceptate, am reușit: specialiști globali din piața financiară vin la București pentru a participa și a discuta cu alți lideri și cu audiența la acest maraton financiar. Suntem bucuroși că facilităm participanților la Congres accesul la expertiza internațională de vârf în domeniul financiar, în privința aspectelor complexe ce țin de serviciile financiare și managementului riscului, în noul context global’’, a declarat Cristian Ionescu, Country Manager pentru România al Expense Reduction Analysts și membru al Comitetului de Organizare al World Credit Congress & Exhibition 2016.

Sesiunea de deschidere a Congresului, care va avea loc în data de 9 iunie, va fi precedată în 8 iunie de sesiuni dedicate celor mai bune practici și resurse care trebuie alocate pentru minimizarea riscului creditului comercial și de consum, dar și celor mai bune practici în privința colectării creanțelor.

Printre speakerii care vor susține prezentări în cadrul Sesiunii plenare de deschidere se regăsesc: Luiz Eduardo Perez Mata – Președinte ICM și Președinte al World Credit Congress & Exhibition, Anca Paliu Dragu – Ministrul Finanțelor Publice din România, Bojan Markovic – Directorul Adjunct al Departamentului pentru Economie, Politici și Guvernanță al Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD).

De asemenea, industria financiară din România va avea ca reprezentanți lideri ai unor companii importante la nivel național, precum Lucian Anghel – Președinte BVB și Președinte al Comitetului Executiv, BCR Banca pentru Locuințe, Okan Yurtsever – General Manager, Garanti Leasing Romania, Georgiana Popescu – Cooperation Partner, Claudiu Bud – Sales & Servicing Director, KRUK Romania, Vlad Micu – Executive Manager, Head of Corporate Banking, Bancpost.

Reprezentanții companiilor care doresc să participe la World Credit Congress & Exhibition trebuie să se înregistreze pentru participare, lucru posibil inclusiv online, pe website-ul Congresului.

Citiți și despre: