Stiri: Companii

Xerox continuă să facă angajări în România

26.09.2017

Compania Xerox va reloca unul dintre cele mai importante centre europene – Global Business Service Center-ul din Iași, România în cadrul clădirii Moldova Business Center situată în zona centrală a Iașiului. Mutarea îi va permite Xerox să își mărească numărul angajaților din Iași la aproape 300.

„Spațiul din Moldova Business Center ne va permite să ne extindem echipele din Iași și să atragem cei mai valoroși angajați datorită locației centrale și a facilităților disponibile. Echipa noastră din Iași a jucat un rol important în dezvoltarea Xerox la nivel global încă din 2013”, a declarat Anca Rotariu, Director Regional EMEA, Global Business Service Centers, Xerox.

Grupul Xerox se va muta într-un spațiu de 2.227 metri pătrați, care a fost amenajat în conformitate cu nevoile firmei, la sfârșitul lunii septembrie.

Xerox va continua angajările pentru sediul din Iași iar noii angajați vor oferi suport pentru departamentele de Operațiuni Internaționale (International Operations), Excelență Comercială (Commercial Excellence), Resurse Umane (Human Resources), Finanțe (Finance) şi Delivery. Există roluri noi atât pentru persoane cu pregătire tehnică cât și în alte domenii. Stăpânirea limbii engleze este obligatorie, iar Xerox urmărește să atragă vorbitori de franceză, germană, spaniolă și italiană.