Stiri: Companii

Xerox, lider în soluții și servicii de securitate

27.10.2017

IDC MarketScape a publicat primul său raport global pentru soluții și servicii de securitate la nivel global, Xerox fiind desemnat lider în acest raport. Raportul a premiat angajamentul companiei față de securitatea enterprise, precum și portofoliul său divers de soluții de securitate a documentelor și a imprimării.

„În ultimii șase ani, Xerox a fost unul dintre liderii rapoartelor IDC MarketScape privind serviciile de management al imprimării și documentelor, precum și serviciile de fluxuri de lucru cu documentele,” spune Robert Palmer, director de cercetare, Imaging, Printing and Document Solutions, IDC. „În cazul tuturor acestor servicii, securitatea a jucat un rol foarte important și a rămas un element cheie în strategia Xerox pe piață”.

Conform noului raport IDC MarketScape, Xerox are un portofoliu vast de soluții pentru securitatea imprimării și a documentelor, care conține instrumente, metodologii și servicii configurate pentru a îndeplini nevoile clienților individuali privind strategia IT. Această strategie IT include date, documente, echipamente și reguli și reglementări pentru clienți individuali sau corporativi. De asemenea, metodologia Xerox pentru construirea unui mediu sigur pentru imprimare și documente are la bază o abordare multistratificată, care pornește de la nivelul echipamentelor și ajunge până la infrastructura IT și aplicațiile clientului.

Abordarea Xerox privind securitatea include servicii proactive de informații despre amenințări, care gestionează amenințările de securitate înainte să cauzeze daune. Cu ajutorul serviciilor Xerox de management al imprimării (MPS), configurațiile de securitate sunt ușor de instalat și gestionat, remedierea se face în mod automat, iar intruziunile ce privesc echipamentele, documentele și datele sunt monitorizate. În plus, în 2017, Xerox a avut cea mai mare lansare de produse din istoria sa – portofoliul de imprimante și echipamente multifuncționale de imprimare cu tehnologia ConnectKey® integrată.