Stiri: Companii

yosou express

Yasou Express, un nou concept de restaurant fast-food în România

10.01.2019

Acționariatul Osho, Orotoro și Yasou continuă planurile de extindere pe piața locală și lansează Yasou Express. Este vorba de un nou concept de restaurant fast-food, cu specific grecesc. Noul concept pornește la drum cu două unități în București, deschise în urma unei investiții totale de 200.000 de euro. Acestea sunt situate în AFI Palace Cotroceni și ParkLake Shopping Center.

Primul fast-food Yasou Express a fost deschis în AFI Cotroceni

„Prin Yasou Express dorim un concept ușor de multiplicat, care să vină în întâmpinarea clienților care nu au timp să gătească sau să iasă în oraș. Am deschis săpămâna aceasta prima unitate Yasou Express în AFI Palace Cotroceni, urmată imediat de cea din ParkLake și plănuim să extindem rețeaua și în alte centre comerciale din București și din țară. Urmăm strategia aplicată pentru toate brandurile pe care le gestionăm – Yasou, Osho și Orotoro – și mizăm pe calitatea produselor și a experienței noastre în domeniu”, a declarat Georgios Malideros, Fondator.

Yasou Express. Planuri de extindere

Inspirat de restaurantul Yasou, deschis recent în nordul Bucureștiului, Yasou Express se va regăsi în marile centre comerciale, acționariatul având planuri de extindere în 2019.

Noul concept de tip fast-food cu specific grecesc păstrează autenticitatea, calitatea și atenția la ingredientele folosite. De asemenea, se respectă și procesul de preparare marca Yasou.

Yasou Express. Rețete tradiționale grecești

Yasou Express reinterpretează cele mai apreciate rețete tradiționale grecești, adaptate pentru a se potrivi gusturilor românilor, dar și ritmului urban. Elementul grecesc este păstrat prin autenticitatea ingredientelor folosite, importate, în procent de 80%, din Grecia.

„Consumatorii au devenit tot mai interesați de elementul de autenticitate a gustului, de acea linie specifică a preparatelor. La noi, acesta vine din modul de preparare și din ingrediente, pe care și pentru Yasou Express le aducem într-o proporție semnificativă din Grecia. Pentru început, am ales două centre comerciale mari, care, prin poziționare și publicul vizat, ne permit să ne adresăm consumatorilor aflați în mișcare, care vor să se bucure de preparate delicioase, ce pot fi savurate rapid, pe loc sau la pachet”, a declarat Andrei Trandaf, General Manager.

Yasou Express. Rețetele restaurantului

Rețetele din meniul noului restaurant sunt semnate de Chef Iosif Ștefănescu, Head Chef al restaurantelor Osho, Yasou și Orotoro.

Citește și Finanțări pentru firmele deținute de femei din România