Stiri: IT&C

YouTube Kids Romania

YouTube Kids s-a lansat și în România

21.02.2019

YouTube Kids este disponibilă în România, începând din această săptămână. Aplicația cuprinde video-uri potrivite pentru copii. De asemenea, adulților le oferă instrumente simple prin care să selecteze canalele disponibile și să limiteze timpul de vizionare pentru cei mici.

YouTube Kids România. Video-urile preferate

Cei mici pot găsi pe YouTube Kids toate video-urile preferate:

  • desene animate
  • cântecele pentru copii
  • conținut educațional
  • răspunsurile la întrebările pe care și le pun despre natură, știință și lumea care ne înconjoară

YouTube Kids România. O aplicație gratuită

YouTube Kids este disponibilă gratuit. Aplicația poate fi utilizată pe telefon, tabletă sau ecrane TV, utilizând Chromecast, Apple TV, console de jocuri sau televizoare smart.

Cele mai importante caracteristici ale aplicației YouTube Kids:

● Conținut dedicat familiei: Aplicația este creată special pentru familie.

● Selecții ale partenerilor: Copiii pot explora numeroase canale selectate, pe numeroase teme. Părinții pot alege cu ușurință la care dintre aceste selecții și teme să aibă acces copiii lor.

● Ușurință în utilizare: YouTube Kids are imagini mari, design colorat și butoane vizibile ușor. Când părinții deschid pentru prima dată aplicația află cum YouTube Kids filtrează și recomandă conținut.

● Conținut aprobat de părinți: Aplicația cuprinde o serie de instrumente care să-i ajute pe părinți să administreze experiența celor mici. În plus, părinții pot alege dacă permit sau nu copiilor să realizeze căutări în aplicație.

● Timpul de vizionare: Aplicația are integrat un temporizator, astfel încât părinții pot limita timpul de vizionare al copiilor în aplicație.

YouTube Kids România. Ce spune conducerea Google?

„Aplicația YouTube Kids a fost creată plecând de la ce își doresc copiii și părinții lor, oferindu-le celor mici un mediu în care să exploreze video-uri și subiecte care le aprind interesul. Este un serviciu de streaming video pentru copii de sine stătător, sigur, cu o serie de instrumente care le permit părinților să personalizeze și monitorizeze conținutul la care au acces copiii. Ne bucurăm să anunțăm că YouTube Kids este disponibilă în România”, a declarat Elisabeta Moraru, Country Manager Google Romania.

YouTube Kids este disponibilă pentru Android și iOS și poate fi descărcată de la următoarele adrese: Google Play / iOS.

Citește și WatchShop.ro se extinde. Anunțul făcut de companie