Stiri: Social

Zbor direct București – Tbilisi, pentru vacanțe de schi

23.10.2017

Level Tour anunță lansarea unor pachete turistice în Gudauri, precum și în alte stațiuni din Georgia. Proiectul are loc la începutul lunii februarie a anului care vine.

Am primit multe întrebări despre o alternativă pentru vacanța de schi clasică în Bulgaria sau Austria. Includerea Georgiei în portofoliul nostru a venit natural, pentru că suntem în permanentă căutare de destinații noi, unde turiștii să își creeze amintiri frumoase”, a declarat Cristina Micosovici, cofondator Level Tour. „Acesta este și unul dintre motivele principale pentru care 98% la sută dintre clienții agenției revin și au încredere totală în propunerile noastre de călătorii. Îi ajutăm cu organizarea vacanței de la A la Z, iar ei se pot gândi doar la ce își iau în valiză – explică Cristina Micosovici.

Suntem încântați să anunțăm zborul charter direct București – Tbilisi, cu plecare pe 3 februarie și retur pe 10 februarie 2018, care va face legătura între cele două capitale în numai două ore şi jumătate, evitând astfel escalele lungi, zborurile de noapte și riscul de rătăcire a bagajelor. Am ales această destinație pentru că Georgia, deși este o țară puțin cunoscută în România, are o istorie bogată, specialități culinare delicioase și una dintre cele mai vechi culturi viticole ale lumii – a declarat Tudor Constatinescu, director comercial Blue Air.

Sprijin acest proiect care încurajează relațiile culturale și nu numai dintre România şi Georgia. Avem nevoie pe termen scurt-mediu de povești de succes care să dea încredere cercurilor de afaceri din țările noastre. Zborul direct între Bucureşti şi Tbilisi este un pas important pentru atingerea acestui țel – a declarat E.S. Radu Liviu Horumbă, Ambasadorul României în Georgia.

Gudauri e cea mai mare stațiune de schi din Georgia și are peste 60 km de pârtii cu schi fond, parapantă, cat skiing, heliski, snow tubing și schi nocturn. Prețul unui pachet turistic aici începe de la 493 de euro de persoană (zbor, transfer spre hotel și cazare pentru șapte nopți)