Zboruri anulate Blue Air

Blue Air anulează toate zborurile din România

17.03.2020

Zboruri anulate Blue Air. Compania a anunțat că suspendă zborurile regulate începând cu data de 21 martie, ca urmare a decretului emis de Președintele României, care instalează starea de urgență. Cursele sunt suspendate până la încheierea perioadei în care starea de urgență este activă.

Zboruri anulate Blue Air. Programul ”Te aducem acasă”

De asemenea, compania introduce programul “Te aducem acasă”, în perioada 17 – 20 martie 2020, înainte de a suspenda toate zborurile regulate.

Misiunea prioritară a companiei aeriene în aceste momente este aceea de a ajuta repatrierea cetățenilor și a rezidenților români surprinși departe de casă de instalarea situației de urgență.

Așadar, în intervalul 17 – 20 martie, Blue Air va continua să opereze un program ajustat la nivelul cererii din această perioadă, conținând un număr limitat de zboruri, al cărui obiectiv esențial este de a aduce pasagerii români acasă.

Zboruri anulate Blue Air. Destinațiile programului

Destinațiile acoperite de programul “Te aducem acasă” includ aeroporturile operate de Blue Air care:

  • nu fac obiectul restricțiilor de călătorie impuse de autoritățile locale
  • unde a fost înregistrat un număr important de solicitări ale românilor care își doresc să revină în țară.

Românii pot accesa programul “Te aducem acasă” consultând secțiunea specială de pe site-ul Blue Air.

Începând cu 21 martie, toate zborurile regulate ale Blue Air vor fi suspendate.

Zborurile charter vor fi operate în continuare

Compania va continua să opereze zboruri charter, în cazul în care:

  • există cerere suficientă pentru o anumită destinație
  • la cererea expresă a unor organizații sau autorități

Zboruri anulate Blue Air. Ce spune conducerea companiei?

„Cu toții ne confruntăm cu o situație exceptională, iar lupta împotriva coronavirusului este responsabilitatea fiecăruia dintre noi, toți dorindu-ne să îi protejăm pe cei dragi și să contribuim la stoparea acestei crize.

Suspendarea zborurilor regulate reprezintă pentru noi, la Blue Air, o premieră tristă și o decizie dificilă din punct de vedere uman, economic și operațional, însă susținem pe deplin măsurile luate de Guvernul României și suntem conștienți de necesitatea acestora pentru a gestiona eficient lupta în contextul pandemiei. Prioritatea noastră este siguranța pasagerilor noștri, preocupându-ne totodată de confortul lor emoțional.

De aceea, facem toate eforturile pentru a-i aduce acasă pe cetățenii rămași departe de țară și de familiile lor, și întreaga echipă Blue Air este mobilizată pentru a păstra un dialog permanent cu pasagerii noștri ale căror planuri de călătorie sunt afectate în această perioadă. Ne bazăm pe înțelegerea și înțelepciunea comunității Blue Air, pasageri și echipă deopotrivă, și credem că optimismul și responsabilitatea sunt principalele noastre arme și reprezintă primii pași către revenirea la normalitate”, spune Oana Petrescu, CEO Blue Air.

Citește și Programul Rabla 2020 a fost lansat! Ce noutăți aduce?

 

 

Citiți și despre: