Stiri: Companii

Zboruri charter Skiathos

Zboruri charter Skiathos: Ce oferte a lansat AeroVacanţe?

28.05.2021

Zboruri charter Skiathos. AeroVacanţe, parte a Grupului Aerotravel, deschide sezonul vacanţelor în insula Skiathos, cu plecări în fiecare sâmbătă din Bucureşti, Cluj- Napoca, Timişoara şi Iaşi, în perioada 29 mai – 25 septembrie 2021. Sejururile în Skiathos au tarife începând cu 199 euro/persoană şi includ transport charter avion, taxe de aeroport, transferuri, asistenţă turistică în limba română şi cazare 7 nopţi în vilă turistică.

Zboruri charter Skiathos. Cursa este efectuată de Tarom

Zborul charter este efectuat de compania Tarom. Cursa durează aproximativ o oră şi 30 de minute, în funcţie de oraşul din care se face plecarea.

“Skiathos este una dintre cele mai iubite destinaţii de vacanţă şi pe bună dreptate: este o insulă incredibil de frumoasă, cu plaje cu nisip fin şi ape curate, artă culinară delicioasă şi peisaje spectaculoase. În plus, se află foarte aproape de România şi, aşa cum a dovedit şi anul trecut, este sigură din punct de vedere epidemiologic, astfel că vacanţa aici este un veritabil prilej de relaxare”, a declarat Antonio Niţu, director general al Grupului Aerotravel.

Compania operează de 15 ani acest charter.

“În cele patru luni de operare vom avea plecări săptămânale din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara şi în premieră din Iaşi, aducând astfel Skiathos mai aproape de inima Moldovei. Sunt încrezător că vom oferi o experienţă memorabilă pentru cel puţin 7.000 de turişti”, a completat Antonio Niţu.

Condiţii de intrare în Grecia

Turiştii români îşi pot petrece vacanţa în Skiathos dacă prezintă rezultat negativ de la un test PCR efectuat cu cel mult 72 de ore înainte de intrarea în Grecia sau dacă s-au vaccinat cu ambele doze, cu cel puţin 14 zile înainte de plecare. În ambele situaţii este necesară prezentarea unui document doveditor în limba engleză. În plus, toţi cetăţenii români trebuie să completeze Passenger Locator Form cu 48 – 24 de ore înainte de plecare. Ei trebuie să prezinte codul QR corespunzător acestuia.

Skiathos rămâne şi în 2021 una dintre cele mai sigure destinaţii de vacanţă din Europa. Autorităţile locale şi centrale greceşti, împreună cu furnizorii de servicii turistice din Skiathos aplică un plan unitar de măsuri sanitare pentru a proteja atât cetăţenii, cât şi vizitatorii insulei Skiathos.

Zboruri charter Skiathos. Preţuri

Un sejur de şapte nopţi la hotel de cinci stele tarife începând de la 572 euro de persoană. Acest pachet include:

  • transport charter avion
  • taxe de aeroport
  • asistenţă turistică inclusă

Citeşte şi Topul celor mai frumoase insule grecești