Stiri: Logistica

Zboruri Ryanair 2021

Zboruri Ryanair 2021: Compania aeriană lansează o nouă rută din România

09.05.2021

Zboruri Ryanair 2021. Compania aeriană lansează o nouă rută: Sibiu – Billund (Danemarca). Ryanair va opera de două ori pe săptămână noua rută, începând din luna noiembrie 2021, în cadrul Orarului de iarnă.

Turiştii români pot rezerva deja o vacanţă, până în martie 2022, la tarife chiar mai mici.

Zboruri Ryanair 2021. Preţuri reduse

Pentru a marca acest eveniment, Ryanair anunţă tarife începând de la doar 99 de lei pentru călătorii efectuate până la finele lunii martie 2022, care trebuie să fie rezervate până duminică (9 mai) la miezul nopţii pe site-ul Ryanair.com.

“Pe măsură ce programul de vaccinare va continua în lunile următoare, traficul aerian va creşte şi suntem încântaţi să anunţăm o nouă rută de la Sibiu la Billund pe care se va opera din noiembrie, ca parte a Orarului românesc de iarnă 2021 al Ryanair. Pentru a sărbători, lansăm o vânzare de locuri cu tarife disponibile de la doar 99 de lei pentru călătoriile efectuate până la sfârşitul lunii martie 2022, care trebuie rezervate până duminică, 9 mai, la miezul nopţii. Întrucât aceste tarife uimitoare se epuizează rapid, clienţii ar trebui să se conecteze la www.ryanair.com pentru a nu le pierde”, a declarat Olga Pawlonka, directorul de vânzări şi marketing pentru CEE şi Balcani în cadrul Ryanair.

Citeşte şi Ryanair: Atenționăm clienții să evite site-urile precum Skyscanner!