Stiri: Logistica

Zboruri Ryanair.

Zboruri Ryanair. Anunț important făcut de companie

04.12.2019

Zboruri Ryanair. 93% dintre zborurile companiei aeriene Ryanair au aterizat la timp în luna noiembrie a anului 2019. În plus, 88% dintre clienții operatorului evaluează serviciile companiei drept ”Excelent / Foarte bun”. În noiembrie 2019, Ryanair a transportat 11 milioane de clienți.

Zboruri Ryanair. Raportul lansat de companie

Ryanair a lansat astăzi, 4 decembrie, raportul pentru serviciul oferit clienților care arată că:

• 93% dintre zboruri au aterizat la timp în noiembrie (creștere de la 91% în noiembrie 2018), excluzând întârzierile asociate controlorilor de trafic aerian (ATC)

• Constrângerile de personal ATC au dus la întârzierea a 3.499 de zboruri Ryanair în noiembrie (6%)

Zboruri Ryanair. Experiența de zbor

Ryanair a mai publicat și evaluările clienților din noiembrie pentru ‘Rate My Flight’, care arată că 88% din peste 133.000 de respondenți au catalogat experiența lor de zbor ca ‘Excelent/ Foarte Bun/ Bun’, cu recenzii înalte pentru amabilitatea membrilor echipajului (92%), serviciul la bord (91%), oferta de mâncare și băuturi (84%), și îmbarcare (84%).

Evaluările clienților – Rate My Flight

Experiența clienților – 88%

Amabilitatea echipajului – 92%

Serviciul la bord – 91%

Oferta de mâncare și băuturi – 84%

Îmbarcare – 84%

Zboruri Ryanair. Ce spun reprezentanții companiei?

“Ryanair a transportat 11 milioane de clienți în noiembrie cu peste 93% dintre cele 60,000 de zboruri ale noastre aterizând la timp, excluzând întârzierile asociate ATC. Constrângerile de personal ATC și perturbările au avut un impact mai mic în noiembrie, în comparație cu lunile trecute – dar încă mai continuă să afecteze serviciile, cu Germania, Spania și Portugalia printre țările cu cei mai slabi performeri de furnizori de servicii de control aerian. Cu toate acestea, punctualitatea nostră crește de la an la an”, a afirmat Kenny Jacobs, Ryanair.

Facilitatea Rate My Flight permite clienților să transmită recenzii în timp real despre zborul lor prin intermediul aplicației Ryanair sau prin email.

”Suntem încântați că 88% dintre clienții intervievați (peste 133.000) au evaluat zborul lor cu Ryanair în noiembrie drept ‘Excelent/Foarte Bun /Bun’ utilizând facilitatea Rate My Flight, care le permite clienților să transmită recenzii în timp real despre zborul lor prin intermediul aplicației Ryanair sau email. Salutăm acest feedback care ne încurajează să continuăm să ne îmbunătățim serviciul nostru pentru clienți”, a mai spus Kenny Jacobs.

Citește și Piața IT din România crește, în 2019, la 5,9 miliarde de euro