Stiri: Logistica

Oferte TAROM octombrie 2022

Zboruri suspendate TAROM. Lista completă

26.03.2020

Zboruri suspendate TAROM. În contextul epidemiologic actual, și ca urmare a noilor restricții impuse pentru limitarea răspândirii coronavirusului, compania TAROM se aliniază la reglementările autorităților, respectiv la punctul 8 al Ordonanței Militare Nr. 3 / 24.03.2020.

Zboruri suspendate TAROM. Deciziile companiei

Astfel, compania TAROM a luat următoarele decizii:

  • Suspendarea operării curselor interne, începând cu data de 25.03.2020, ora 12.00 (ora aterizării) pentru următoarele 14 zile.
  • Suspendarea operării curselor către/dinspre, Franța și Germania, începând cu data de 26.03.2020, ora 00.00, pentru cel puțin 14 zile.

Zboruri suspendate TAROM. Anunțul companiei

”Vom continua să operăm zboruri de pasageri către, și dinspre, destinații considerate ca fiind cu risc redus, cu respectarea reglementărilor în vigoare și sub rezerva posibilității suspendării și acestora dacă situația o va impune”, a mai anunțat TAROM.

Singurele zboruri care se vor mai opera sunt cele de tip “cargo” și cele “umanitare”. Acest lucru se va face cu respectarea regulilor în vigoare, acestea din urmă având prin definiție un regim special.

Ce spune conducerea TAROM?

„Prioritatea noastră a fost și rămâne sănătatea pasagerilor și a echipajelor de zbor. Iar atunci când vorbim despre sănătate publică, despre binele comun al societății, toate celelalte interese rămân pe locul doi. Prin toate măsurile luate, TAROM face front comun cu autoritățile în combaterea și eradicarea epidemiei COVID 19. Este un efort pe care ni-l asumăm din punct de vedere economic pentru a reuși să revenim împreună la normalitate, într-un timp cât mai scurt. Este un moment în care suntem obligați cu toții să stăm acasă pentru a ne putea continua călătoriile împreună, cât mai curând”, a afirmat Directorul General TAROM, George Barbu.

Citește și Când sunt Floriile 2020? În fiecare an Floriile pică în duminica de dinanintea Paștelui. Află pe ce dată sunt în acest an!