Stiri: Logistica

Recomandări Wizz Air: Ce trebuie să faci pentru a călătorii fără probleme în perioada sărbătorilor de iarnă

Zboruri Wizz Air octombrie 2023: Rute suplimentare din București

17.09.2023

Zboruri Wizz Air octombrie 2023. Compania aeriană a anunțat adăugarea a peste 100 de zboruri suplimentare din București în octombrie 2023 spre Larnaca, Lisabona, Malaga, Barcelona, Napoli, Basel, Tenerife, Abu Dhabi și Milano Bergamo, oferind mai multe oportunități de călătorie pentru clienții români.

Promoție specială

Anunțul este sărbătorit și printr-o promoție specială. Pentru călătoriile din luna octombrie spre aceste 9 destinații, clienții se pot bucura de 20% reducere la rezervările efectuate până la sfârșitul zilei de miercuri, 20 septembrie. Noile frecvențe se adaugă la zborurile low-cost Wizz Air existente spre Europa și Orientul Mijlociu operate din București, crescând numărul total de zboruri din București la peste 2.500 în octombrie.

100 de zboruri suplimentare

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a declarat: „Suntem bucuroși să le oferim clienților noștri aproape 25.000 de locuri pe 100 de zboruri suplimentare în octombrie către unele dintre cele mai populare și interesante destinații pe care le operăm din București. Această creștere importantă a frecvențelor confirmă încă o dată angajamentul nostru ferm de a oferi pasagerilor din România alternative de călătorie diverse, sigure și convenabile. Așteptăm cu nerăbdare să urăm bun-venit și mai multor pasageri la bordul flotei noastre sustenabile și moderne.”

Zboruri Wizz Air octombrie 2023. Mai multe rute către următoarele destinații

București – Larnaca
București – Lisabona
București – Malaga
București – Barcelona
București – Napoli
București – Basel-Mulhouse-Freiburg
București – Tenerife
București – Abu Dhabi
București – Milano Bergamo

Citește și CarbonZero: Conferința și expoziția globală pentru combustibili alternativi și materii prime