Zboruri Wizz Air

Wizz Air lansează noi zboruri către Rusia

21.01.2020

Zboruri Wizz Air Rusia. Compania aeriană Wizz Air a anunțat extinderea operațiunilor din Rusia prin lansarea a patru noi rute de la Aeroportul Pulkovo din Sankt Petersburg, spre București, Sofia, Vilnius și Bratislava. Acestea vor începe în iunie și iulie 2020. Pasagerii pot deja să-și planifice călătoriile și să rezerve bilete pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației pentru smartphone WIZZ la tarife ce încep de la doar 29.99 EUR.

Primul zbor Wizz Air a decolat de la Sankt Petersburg în 2017 și până în prezent WIZZ a transportat peste 200.000 de pasageri. Oferind deja zboruri low-cost către Londra Luton și Budapesta, Wizz Air continuă să-și diversifice rețeaua de rute pe aeroportul Pulkovo.

Zboruri Wizz Air Rusia. Oportunități pentru pasageri

Cu zborurile recent anunțate către București, Sofia, Vilnius și Bratislava, compania aduce pasagerilor oportunități și mai interesante de călătorie. În plus, oferă și prețuri accesibile.

Conectând Rusia cu România, Bulgaria, Lituania și Slovacia, Wizz Air oferă acum un total de 10 rute către 6 țări.

Wizz Air are o flotă compusă din aeronave:

  • Airbus A320
  • A321ceo
  • A321neo

Așadar, compania aeriană va oferi zboruri accesibile și sustenabile din Sankt Petersburg.

Zboruri Wizz Air Rusia. Cele mai noi zboruri către Sankt Petersburg

  • Bratislava – luni, miercuri, vineri, duminică – 1 iunie 2020 – EUR 29.99
  • Vilnius miercuri, duminică – 3 iunie 2020 – EUR 29.99
  • București – luni, miercuri, vineri – 1 iulie 2020 – EUR 29.99 / RON 139
  • Sofia – marți, joi, sâmbătă – 2 iulie 2020 – EUR 29.99 / BGN 57.99

Zboruri Wizz Air Rusia. Ce spune CEO-ul companiei?

Vorbind în cadrul unei conferințe de presă la Sankt Petersburg, József Váradi, CEO Wizz Air, a declarat: „Anunțul subliniază angajamentul Wizz Air de a crea din ce în ce mai multe oportunități de călătorie la preț redus. Cele patru noi destinații europene de la Sankt Petersburg la București, Vilnius, Sofia și Bratislava extind rețeaua noastră și oferă din ce în ce mai multe oportunități de călătorii accesibile către destinații europene cu una dintre cele mai tinere și mai verzi flote. Împreună cu recentul proces simplificat de viză electronică și instituirea celei de-a șaptea libertăți deasupra orașului, Sankt Petersburg devine o destinație turistică și mai atractivă. Wizz Air are un interes strategic pe termen lung pe piața rusă și așteptăm cu nerăbdare să primim din ce în ce mai mulți pasageri la bordul flotei noastre tinere și de încredere.”

Declarația făcută de CEO-ul operatorului Aeroportului Pulkovo

Leonid Sergeev, CEO al operatorului Aeroportului Pulkovo, Northern Capital Gateway LLC, a comentat: „Suntem recunoscători pentru sprijinul acordat de Guvernul Federației Ruse, Ministerul Transporturilor Federației Ruse, Serviciul Federal de Antimonopol al Rusiei, Guvernul St. Petersburg și Grupul VTB. Astăzi Aeroportul Pulkovo are condiții fără precedent pentru dezvoltarea ca hub de aviație internațională. Complexul de măsuri include cel de-al șaptelea regim de drepturi de liber zbor (seventh freedom traffic rights regime), gestionarea tarifelor flexibile și vizele electronice pentru Sankt Petersburg și regiunea Leningrad. Suntem primii din Rusia care le oferă companiilor aeriene străine asemenea condiții de piață unice. Sunt încrezător că noile zboruri Wizz Air vor avea o cerere ridicată atât în ​​rândul călătorilor ruși, cât și al celor străini.”

Citește și Câte mașini Dacia s-au vândut în 2019? Anunțul companiei

 

 

 

 

Citiți și despre: