Stiri: Logistica

Wizz Air Bacău

Zboruri Wizz Air: Anunț important privind frecvenţa curselor către Tel Aviv

14.10.2022

Zboruri Wizz Air. Compania aeriană Wizz Air a anunțat că va creşte frecvenţa zborurilor către Tel Aviv operate din Bucureşti şi Cluj-Napoca. Astfel, pasagerii români vor putea călători de acum de pe Aeroportul Internaţional ‘Henri Coandă’ Bucureşti către Aeroportul Internaţional „Ben Gurion” din Tel Aviv de 16 ori pe săptămână, frecvenţă crescută cu patru zboruri, de la 12 zboruri în trecut.

Totodată, clujenii au la dispoziţie trei zboruri săptămânale de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj către Tel Aviv, frecvenţă crescută de la două zboruri pe săptămână.

Wizz Air zboară către Tel Aviv din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Iaşi.

Zboruri Wizz Air. Noi aeronave

De asemenea, recent, compania aeriană a anunțat că a notificat Airbus pentru a își exercita drepturile de cumpărare în legătură cu 75 de aeronave Airbus A321neo. Cele 75 de aeronave A321neo suplimentare, dintre care majoritatea sunt de așteptat să fie livrate în 2028-2029, reconfirmă obiectivului ambițios al Wizz Air de a tripla dimensiunea flotei sale până la sfârșitul deceniului pentru a deveni o companie aeriană cu 500 de aeronave.

Wizz Air are în prezent o flotă de 165 de aeronave Airbus ultramoderne și eficiente. Wizz Air operează una dintre cele mai tinere flote pe distanțe scurte din lume. Compania oferă clienților o experiență de călătorie de neegalat și minimizând în același timp emisiile de carbon.

Citește și Program de lucru Wizz Air. Schimbare pentru piloţi şi însoţitorii de zbor