Zboruri Wizz Air

Wizz Air, decizie importantă pentru pasagerii din România

19.06.2020

Zboruri Wizz Air. Compania aeriană Wizz Air a anunţat că și-a redeschis bazele de la Sibiu, Timișoara și Craiova. Pasagerii pot rezerva zboruri pe un total de 35 de rute către unele dintre cele mai populare țări precum: Germania, Austria și Elveția. De asemenea, zborurile către aceste țări au fost reluate și de la celelalte baze și aeroporturi de unde Wizz Air operează în ţara noastră.

Zboruri Wizz Air. Măsuri de igienă

Pentru a ajuta pasagerii și echipajul să călătorească în siguranță și fără griji, Wizz Air a implementat măsuri de igienă suplimentare. Acestea au fost luate pentru a sprijini distanțarea fizică în timpul îmbarcării și curățenia sporită la bord. Ca parte a măsurilor de protecție a sănătății clienților și a echipajului, pasagerii ar trebui să facă check-in și orice achiziții de servicii online, cum ar fi plata pentru bagajele suplimentare, pentru a reduce interacțiunea neesențială la aeroport. În încercarea de a limita răspândirea posibilelor infecţii, pasagerii sunt rugați să respecte noile reguli de distanțare fizică atât în ​​timpul îmbarcării, cât și al debarcării.

Zboruri Wizz Air. Masca este obligatorie

Cu toate că filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează 99,97% din virusuri și bacterii din aerul din cabină, echipajul, precum și pasagerii trebuie să poarte măști pe tot parcursul zborului. Echipajul de cabină va distribui șervețele de igienizare fiecărui pasager. De asemenea, eliminarea revistelor de la bord și încurajarea plății contactless în timpul cumpărăturilor la bord sunt măsuri introduse pentru minimizarea contactului fizic. Pe zborurile unde gradul de încărcare permite, echipajul va supraveghea distanțarea locurilor între pasageri.

Zboruri Wizz Air. Dezinfectarea aeronavelor

Wizz Air va continua programul său de curățenie zilnic strict. Aeronavele sunt dezinfectate în timpul nopții, în conformitate cu indicațiile oficiale. Toate noile proceduri de siguranță pot fi urmărite în acest videoclip:


 

Ce spune conducerea Wizz Air?

Paulina Gosk, Corporate Communication Manager Wizz Air, a declarat: „Suntem încântați să redeschidem bazele noastre din Sibiu, Craiova și Timișoara și să reluăm zborurile către mai multe destinații pentru a le permite pasagerilor din România să își viziteze rudele care locuiesc în străinătate, să călătorească în interes de afaceri sau pentru relaxare. Preocuparea noastră principală este sănătatea, siguranța și bunăstarea pasagerilor și a echipajului nostru. Am implementat o serie de măsuri de protecție pentru a asigura cele mai bune condiții sanitare posibile. Suntem gata să primim pasagerii la bord!”

Citeşte şi Conferința PRIA Învăţământul Dual în România are loc pe 23 iunie 2020

 

 

 

 

 

Citiți și despre: