Stiri: Logistica

Zboruri Ryanair pe Kiwi.com.

Zborurile Ryanair, integrate pe Kiwi.com

30.05.2024

Zboruri Ryanair pe Kiwi.com. Compania lider în domeniul travel-tech, Kiwi.com, și , compania aeriană numărul 1 din Europa, anunță lansarea parteneriatului, după finalizarea integrării tehnologice.

Zboruri Ryanair pe Kiwi.com. Tarife mici

Clienții Kiwi.com au acum acces la tarifele mici ale Ryanair și la protecția Kiwi.com împotriva potențialelor întreruperi în itinerariu. Condițiile tarifare Ryanair și informațiile relevante sunt afișate în mod transparent pe tot parcursul procesului de rezervare pentru toate serviciile, oferind o experiență simplă și eficientă pentru clienți.

Kiwi.com oferă, în acest parteneriat, conținutul său unic bazat pe tehnologie, inclusiv capabilitățile Virtual Interlining proprii, oferind opțiuni suplimentare de rute, care nu se găsesc în altă parte, extinzând acoperirea Ryanair către clienții din afara teritoriilor sale obișnuite.

Ce spune CEO-ul Ryanair?

Vorbind din Praga, CEO-ul Ryanair, Eddie Wilson, a declarat: „Suntem încântați să fim la Praga alături de echipa Kiwi.com pentru a lansa parteneriatul nostru, cu zboruri Ryanair acum disponibile pentru clienții lor: rezervări cu o transparență totală a prețurilor (fără suprataxări sau majorări ascunse) și acces direct la rezervare prin contul lor myRyanair, ceea ce este o veste excelentă pentru aceștia. Cum vârful sezonului de vară e chiar după colț, așteptăm cu nerăbdare să vedem mulți clienți Kiwi.com fericiți la bordul zborurilor Ryanair cu tarife reduse.”

”Cooperarea Kiwi.com cu Ryanair reflectă angajamentul nostru”

Cofondatorul și CEO-ul Kiwi.com, Oliver Dlouhý, a declarat: „Nu am putea fi mai mândri că cea mai mare companie aeriană din Europa a ales Kiwi.com ca prim partener pentru rezervarea zborurilor, recunoscând investițiile în produsul nostru și experiența clienților. Cooperarea Kiwi.com cu Ryanair reflectă angajamentul nostru de a stabili relații cu companiile aeriene în beneficiul clienților și de a atinge obiectivele de afaceri ale companiei, pe termen lung.”

Citește și Studiu EY: Politici și controverse fiscale