Stiri: Logistica

Zborurile TAROM către Tel-Aviv.

Zborurile TAROM către Tel-Aviv vor fi operate în regim special, în colaborare cu MAE

12.10.2023

Zborurile TAROM către Tel-Aviv. Începând de pe 12 octombrie 2023, TAROM continuă să opereze frecvențe speciale către și dinspre Tel-Aviv, numai la solicitarea Celulei de Criză a MAE. TAROM rămâne în strânsă legătură cu autoritățile statului în gestionarea situației actuale.

TAROM a fost nevoită să suspende temporar cursa regulată către și dinspre Tel-Aviv

O precizare importantă este că, în contextul actual, TAROM a fost nevoită să suspende temporar cursa regulată către și dinspre Tel-Aviv, începând din 12 octombrie 2023. Compania operează curse speciale, numai la solicitarea Celulei de Criză organizată de Ministerul Afacerilor Externe.

Zborurile TAROM către Tel-Aviv. Curse suplimentare

Reprezentanții companiei subliniază că TAROM este una dintre puținele companii care nu au întrerupt operarea pe Tel-Aviv. Acest lucru se datorează mobilizării piloților și echipajelor. Mai mult decât atât, în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe, compania TAROM a decis dublarea curselor pe ruta Tel-Aviv Otopeni, în intervalul 7-10 octombrie 2023. Acest set de curse suplimentare au un regim special și tarife preferențiale care acoperă numai cheltuielile de operare.

Continuarea operării se datorează în mare parte dedicării echipajelor și piloților TAROM cărora compania le mulțumește public pentru modul profesionist în care abordează această situație complexă.

Citește și Asociaţia Furnizorilor de Energie din România are un nou președinte