Zentiva - Solacium Pharma.

Zentiva începe procesul de integrare a Solacium Pharma

03.06.2019

Zentiva a început procesul de integrare a Solacium Pharma după finalizarea tranzacției. Compania a anunțat că a finalizat tranzacția pentru preluarea Solacium Pharma și va începe procesul de integrare a companiei, a portofoliului său de produse și a echipei.

Ce spune conducerea grupului Zentiva?

„Suntem încântați să finalizăm această achiziție și să urăm bun venit echipei Solacium în cadrul grupului Zentiva. Această mișcare reflectă angajamentul ferm al Zentiva față de pacienți, consumatori, profesioniștii din domeniul sănătății și partenerii de afaceri din România”, a declarat Nick Haggar, CEO al Grupului Zentiva.

Zentiva – Solacium Pharma. Procesul de integrare

Solacium va continua să opereze sub numele propriu, ca o companie Zentiva. Finalizarea tranzacției va lansa procesul de integrare a echipei Solacium în operațiunile din România ale Zentiva.

De asemenea, Zentiva va urmări o consolidare specifică a echipei de vânzări a companiei Solacium, pentru a realiza o promovare sinergică a produselor Zentiva și Solacium. Tranzacția extinde portofoliul general al Zentiva.

Un pas important pentru grupul Zentiva

„Aspirația noastră la Zentiva este de a susține nevoile zilnice de sănătate ale oamenilor, deoarece credem că sănătatea ar trebui să fie un drept și nu un privilegiu. Echipa Zentiva România lucrează pentru a oferi tuturor românilor medicamente accesibile, de înaltă calitate și pentru a susține sistemul de sănătate din România. Achiziția Solacium este un pas înainte important pentru grupul Zentiva”, a afirmat Simona Cocoș, Director General Zentiva România și Republica Moldova.

Liderul pieței de medicamente generice

Zentiva este liderul pieței de medicamente generice cu prescripție din România, în ceea ce privește numărul de unități vândute.

Compania deține o fabrică de medicamente în București. Unitatea a beneficiat de investiții în valoare de 20 milioane lei în 2018. Compania este un angajator major în țara noastră și are un angajament ferm față de România și cetățenii săi.

Citește și Piața băuturilor răcoritoare din România ar putea aduce un record în vara acestui an