Stiri: Social

Zilele Examenelor Cambridge 2023

Zilele Examenelor Cambridge 2023: Shakespeare School își deschide porțile pentru părinți și elevi

26.08.2023

Zilele Examenelor Cambridge 2023. Shakespeare School organizează în perioada 31 August & 4 – 8 Septembrie Zilele Examenelor Cambridge 2023. Astfel, instituția deschide larg porțile celor patru sedii ale Shakespeare School din Brâncoveanu, Ferdinand, Moșilor, Victoriei pentru copii și părinți.

”Vă așteptăm în perioada 31 August & 4 – 8 Septembrie la Zilele Porților Deschise de la Shakespeare School să descoperiți cum educăm Campioni la Viață! V-am pregătit o mulțime de surprize și evenimente interactive, atât pentru părinți, cât și pentru copii, adolescenți și adulți. În plus față de toate evenimentele programate, vă oferim șansa de a vă afla nivelul de limba engleză, la o testare gratuită, oricând în perioada 31 August & 4 – 8 Septembrie 2023, la sediu sau online”, anunță reprezentanții Shakespeare School.

De ce să participați la Zilele Examenelor Cambridge 2023?

✅ Veți cunoaște echipa de profesori tineri, pasionați, entuziaști și extrem de bine pregătiți, care vă vor demonstra în mod practic, cum metoda noastră de predare – bazată pe Teoria Inteligențelor Multiple – este unică și extrem de eficientă.

✅ Veți avea ocazia să participați la lecții demo gratuite de limba engleză – organizate atat pentru copii, adolescenți, cât și pentru adulți

✅ Veți beneficia de testări gratuite ale nivelului de limba engleză

✅ Copiii și tinerii se vor distra la Game Meetings și Atelierul interactiv – Spectacol de Teatru

✅ Părinții vor avea ocazia să afle informații valoroase la Workshopurile Online, iar la final vom răspunde la toate întrebările!

Citește și Shakespeare School Essay Competition: Peste 9.890 de copii și tineri s-au întrecut în creativitate și originalitate