Stiri: Social

Zilele feroviare

Zilele Feroviare, cel mai important eveniment feroviar „business to business” din România

07.09.2023

Prezența domnului Oleg Tofilat, director general al Î.S. „Calea Ferată din Moldova” reprezintă o oportunitate de a afla perspective valoroase şi informaţii de ultimă oră despre tendinţele actuale şi viitoare din industria feroviară. Domnul Tofilat are o experienţă vastă în domeniul transporturilor, deţinând de-a lungul timpului funcţii importante în sectorul feroviar.

Directorul General al Căii Ferate din Moldova prezent la Zilele FeroviareZilele Feroviare

Oleg Tofilat va vorbi în deschiderea summit-ului și va oferi o prezentare captivantă în cadrul panelului cu tema „Transport pe distanțe lungi” în cea de-a doua zi a evenimentului din sesiunea de Infrastructură.

Prezentarea sa va aborda subiecte esențiale referitoare la proiectele aflate în curs pentru modernizarea căii ferate și la cele planificate pentru viitor, oferind o perspectivă valoroasă asupra evoluției în domeniul infrastructurii feroviare.

Cea de-a XVIII-a ediție a Zilelor Feroviare – Summit-ul de Investiții Club Feroviar va reuni un eveniment ce integrează o expoziție specializată, o conferință internațională, o vizită tehnică, precum și numeroase sesiuni de networking.Zilele Feroviare

Zilele Feroviare – Parteneri

Evenimentul este organizat de Club Feroviar, în parteneriat media cu AGERPRES, Jurnalul de Afaceri şi Railway PRO, va avea loc în zilele de 17 și 18 octombrie, la Hotel Radisson Blu din Bucureşti.

Scopul evenimentului este de a facilita schimbul de cunoștințe, idei și soluții inovatoare pentru a promova dezvoltarea și modernizarea sectorului feroviar.

Temele evenimentului

Programul evenimentului cuprinde o serie de prezentări și sesiuni de discuții interactive, care vor acoperi teme precum: legislaţie, reglementări, raporturi contractuale şI relaţii financiare în piaţa transporturilor feroviare; modernizarea, singura soluţie pentru a asigura siguranţa şi calitatea în serviciile feroviare de transport; transport pe distanţe lungi; transport urban şi periurban.Zilele feroviare

Expoziția de Tehnică și Echipamente este deschisă tuturor companiilor, importatorilor, distribuitorilor și producătorilor din domeniul feroviar și conex, atât din România, cât și din alte țări.

Citește și https://jurnaluldeafaceri.ro/conferintele-club-feroviar-2023-3/