Stiri: IT&C

Zitec

Zitec a preluat două agenții de digital

25.09.2019

Zitec a anunțat că a preluat echipele și portofoliile agențiilor Bright și Symboli. Este vorba de două companii de web-design, e-commerce, dezvoltare software și marketing digital. Acestea au înregistrat în 2018 o cifră de afaceri cumulată de 450.000 de euro.

Zitec este lider pe piața de IT & Digital Marketing din România, specializat în dezvoltarea de soluții și servicii de transformare digitală.

Extinderea companiei Zitec

Preluarea celor două afaceri a vizat atât extinderea portofoliului de clienți cât și creșterea echipei. Membrii fondatori ai companiilor preluate și o parte din echipele Bright și Symbolic s-au alăturat echipei Zitec.

Preluarea face parte dintr-un șir de acțiuni de acest fel, după ce, în anul 2016, Zitec a asimilat echipa și portofoliul Inotec. Este vorba de o companie care a înregistrat afaceri de 300.000 de euro în anul precedent preluării. La această achiziție se adaugă și echipa și portofoliul Cloud Bit, firmă specializată în embedded software.

Un moment bun pentru consolidare

“Cred că este un moment bun pentru acțiuni de consolidare a pieței locale, iar, în acest moment, toate părțile implicate au de câștigat. Clienții au acces la o echipă mai mare, care oferă servicii complete în zona digitală iar echipele preluate se pot concentra pe activitățile unde excelează, renunțând la activitățile administrative și beneficiind de fluxuri mature de livrare și organizare. Suntem deschiși și pentru alte achiziții similare. Nu este ușor să faci performanță în zona serviciilor, dar este mai ușor împreună”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO & Founding Partner Zitec.

Zitec este o companie specializată în dezvoltarea de soluții de afaceri, servicii și produse tehnologice personalizate, precum și servicii de digital marketing.

Certificatele deținute de Zitec

Aceasta este una dintre puţinele companii româneşti certificată:

  • Microsoft ISV Gold
  • Microsoft Cloud Gold
  • Amazon AWS Technology Partner
  • Google Cloud

De asemenea, Zitec este singura companie românească Partener Magento Business și unic furnizor în România al platformei de soluții e-commerce în cloud VTEX.

În ultimul an, compania s-a clasat în Top 3 al celor mai apreciați angajatori din România.

Citește și Verde la educație pentru circulație. Când are loc evenimentul organizat de Lidl și Poliția Română?