Slide

Stiri: IT&C

Zitec, compania cu cei mai mulți programatori certificați PHP din România

05.12.2014

Zitec a devenit prima companie românească de IT cu cei mai mulți specialiști care au obținut certificarea Zend PHP Engineer și se situează pe locul al treilea la nivel european în rândul companiilor de IT ai căror programatori dețin această certificare.

Astfel, cu un total de 25 de specialiști certificați PHP Zend Engineer, respectiv 13% din numărul total de certificări existente la nivel național, echipa de programatori certificați este cea mai mare din România, iar în Europa este depășită de doar două companii, din Germania, respectiv Marea Britanie.

„Obținerea certificărilor de specialitate a fost întotdeauna în atenția noastră, nu pentru că ne dorim un perete plin cu diplome, ci deoarece procesul de certificare presupune acoperirea solidă a unor concepte de bază, vitale în activitatea unui programator PHP la nivelul de performanță dorit de Zitec. Știam de ceva timp că suntem compania IT cu cele mai multe certificări Zend PHP din România, dar faptul că suntem a 3-a firmă la nivel european ne bucură și ne motivează să continuăm pe acest drum”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO și Co-fondator Zitec.

Totodată, Zitec este reseller al firmei Zend (The PHP Company) din România, fapt ce confirmă experiența în livrarea proiectelor PHP. Oferta companiei Zend la nivel internațional este prezentă și în România, iar printre proiectele locale în care sunt implicați specialiștii Zitec certificați Zend PHP se numără: PayU, Flanco, Network One Distribution, Paravion, Amadeus și Depanero.

În ceea ce privește obiectivele pentru anul următor, Zitec plănuiește să atragă în echipă peste 40 de noi colegi, inclusiv dezvoltatori PHP, și să susțină în continuare membrii echipei în obținerea de astfel de certificări.

„La fel ca în 2014, și anul viitor ne vom concentra pe dezvoltarea echipei, atât ca număr de specialiști, cât și în ceea ce privește certificările acestora, astfel încât să livrăm în continuare proiecte IT complexe la cele mai înalte standarde de calitate”, a mai spus Alexandru Lăpușan.