Stiri: IT&C

Zitec oferă 6 programe de internship

22.04.2014

Producătorul de aplicaţii online Zitec deschide 6 programe de internship pe segmentul de dezvoltare web și testare software. Astfel, compania continuă programele de training pentru care alocă investiții de peste 20.000 de euro.

Cele 6 programe se vor desfăşura în perioada iulie – septembrie 2014 şi sunt axate pe tehnologiile de programare web în PHP, Drupal, Magento, Ruby on Rails, .NET dar și pe testarea aplicațiilor software.

Candidații pot aplica până pe data de 15 mai, iar selecția se va face după susținerea unor teste de cunoștințe, interviuri și completarea unui chestionar de personalitate.

„Am deschis 16 poziții în cadrul programelor de internship, pentru care estimăm că se vor înscrie peste 450 de candidați. Cei selectați vor avea ocazia de a lucra alături de specialiștii Zitec pe proiecte reale și deosebit de interesante și sperăm ca, la finalul stagiului, toți participanții să se alăture echipei”, a declarat Florentina Greger, HR Manager Zitec.

Programele se adresează tinerilor studenți și absolvenți care deţin studii cu profil tehnic, cunoștințe de bază de PHP, MySQL, C#, ASP.NET, MS SQL Server, OOP, HTML, JavaScript, Apache sau Linux, precum și cunoștințe avansate de limba engleză.

Anul acesta, Zitec va aloca peste 20.000 euro pentru programe prin care membrii echipei să obţină certificări profesionale de profil, să participe la conferințe pe teme specifice domeniului în care activează, dar și la cursuri de project management și programe de training soft skills.

„În 2014, ne-am propus să ne concentrăm atât pe dezvoltarea competențelor tehnice, 60% dintre training-uri fiind de profil tehnic, dar și pe soft-skills, 40% dintre acestea axându-se pe dezvoltarea abilităților”, a mai spus Florentina Greger.

La ora actuală, echipa Zitec este format din peste 90 de specialiști software, iar până la finele acestui an vor mai fi recrutate 30 de persoane.