Stiri: IT&C

Zitec va angaja încă 20 de persoane până la finele anului

15.07.2014

Producătorul român de aplicaţii online Zitec intenţionează să angajeze încă 20 de persoane anul acesta, după în primul semestru şi-a mărit echipa cu 18 colegi noi. La ora actuală compania are 100 de specialiști, iar recrutarea noilor angajaţi se va face prin intermediul activităților de recrutare și al programelor de internship.

La finele anului trecut, Zitec avea 90 de membri în echipă, iar de la începutul anului 2014 şi până în prezent, a recrutat deja 18 colegi noi. Jumătate dintre aceștia au ocupat poziții în departamentul de web development (PHP și .NET), 17% s-au alăturat echipei de Online Marketing, iar restul s-au alăturat, în proporții egale, departamentelor de Quality Assurance, SysOps, respectiv HR și Operațiuni.

„În prima jumătate a anului 2014, echipei Zitec i s-au alăturat atât specialiști cu experiență profesională dovedită în domeniu, cât și persoane care se află în primii ani de carieră”, a declarat Florentina Greger, HR Manager Zitec.

Compania a mai anunţat că începând cu 1 iulie, în cadrul Zitec au început și programele de internship, având ca durată trei luni, pe zona de programare PHP, Drupal, Magento, Ruby on Rails și Quality Assurance.

Participanții selectați beneficiază de o perioadă de training, urmând să lucreze ulterior alături de specialiștii Zitec pe proiecte, iar în funcție de evoluția lor pe parcursul programelor de internship, au șansa de a se alătura permanent echipei.

În prezent, compania recrutează atât pentru poziții de specialiști – PHP Developer, Drupal Developer, Magento Developer, Quality Assurance Engineer, Graphic Designer, Mobile Developer, cât și pentru poziții de management, respectiv: Project Manager, Head of Online Marketing și Head of SysOps. Până la sfârșitul acestui an, Zitec dorește să angajeze încă 20 de persoane.

„Noii colegi trebuie să fie în primul rând pasionați de ceea ce fac, să aibă cunoștinte și competențe tehnice specifice postului, experiență relevantă sau portofoliu de proiecte personale și nu în ultimul rând să-și dorească să se implice în proiecte interesante și să se dezvolte profesional în cadrul echipei noastre”, a precizat Florentina Greger.