Baneasa Shopping City se inchide

Ziua Copilului Băneasa Shopping City: Cursuri gratuite de programare

27.05.2019

Ziua Copilului Băneasa Shopping City. Cursuri de robotică gratuite pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani sunt oferite de Băneasa Shopping City, cu ocazia Zilei Copilului. Evenimentul va avea loc de-a lungul a două weekend-uri, în perioadele 31 mai – 2 iunie şi 7 iunie – 9 iunie.

Cursurile se vor desfăşura în fața magazinului H&M, aflat la etajul 1, în incinta centrului comercial, în intervalele orare 11:00 – 13:30 și 15:00 -17:30.

Ziua Copilului Băneasa Shopping City. Ateliere

Experţii de la Nerdvana îi vor învăţa pe cei mici să construiască roboţi în cadrul unor ateliere la care vor putea participa, însă doar după ce sunt înscriși de părinți pe https://www.baneasa.ro/roboti.html, prin completarea unui formular. Atenție, locurile sunt limitate: sunt patru workshop-uri pe zi, de câte o oră, iar la fiecare workshop pot participa 40 de copii, împărțiți în două grupe, care vor lucra în perechi.

Copiii care vor participa la workshop-uri vor construi roboţi din piese Lego. Aceștia vor fi instruiţi de profesorii de la Nerdvana. Surpriza cea mai mare este că acestor roboţi li se va “da viaţă”. Programatorii au pregătit kit-uri pe care le vor folosi pentru a face roboţii să se mişte și să execute diverse comenzi. Iar participanţii vor pleca de aici cu o amintire: fiecare elev îşi va putea face fotografii alături de mascota evenimentului.

Ziua Copilului Băneasa Shopping City. Premii

La final se va organiza o tragere la sorţi. În urma acesteia, 25 de câştigători vor primi un kit de construit roboți, cadou din partea Băneasa Shopping City.

Surprizele nu se opresc aici. Într-una dintre zonele de la eveniment, elevii şcolii de robotică Nerdvana îşi vor expune creaţiile cu care au câştigat premii la concursuri naţionale şi internaţionale.

Copiii vor fi supravegheați atât de profesori, cât și de personal calificat, pe toată durata cursului. Adulții se vor putea bucura, așadar, de o oră de shopping.

Citește și Cum verifică firmele viitorii angajați?

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Ziua Copilului Băneasa Shopping City: Cursuri gratuite de programare

  1. Pingback: Centre asistenta medicala comunitara - organizare | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.