Stiri: Companii

Ziua Femeii: Cinci idei de cadouri potrivite pentru partenerele tale de business

07.03.2018

În luna Martie, toate femeile merită sărbătorite aşa cum se cuvine cu un cadou original, care le va face să se simtă inspirate. Cel mai greu de ales cadouri sunt pentru femeile care îți sunt parteneri de afacere, pentru că există multe reguli de care trebuie să ții cont, de la mediul în care lucrează, la gusturi și pasiuni.

Aşadar, Ai grijă totuși să nu le dăruiești ceva foarte personal, dar care să păstreze o notă de personalitate, și cel mai important, să le oferi un cadou care să se deosebească de marea de buchete de flori sau coșuri cu cadouri pe care le vor primi în rest.

Alături de MyMan.ro am pregătit cinci idei de cadouri special alese de Ziua Femeii potrivite pentru partenerele tale de afaceri, care vă vor consolida și mai mult parteneriatul și le vor inspira în anul 2018:

1. Un jurnal de inspirație retro

Se spune că primul pas spre a-ți îndeplini obiectivele este să le scrii pe hârtie. Așa că un jurnal (nu o agendă) este un cadou în aparență simplu, dar cu multă greutate în spate.

Probabil că o să primească suficiente cadouri digitalizate, așa că nu te îndrepta și tu spre aceeași idee. Din contră, ca să te deosebești, oferă-i un cadou care să o facă să se mai desprindă de la calculator: un jurnal de inspirație retro, pe care să-și ia notițe, să-și treacă gândurile la sfârșitul zilei sau să-și scrie obiectivele pe 2018.

În plus, în momentele când nu îl folosește, jurnalul poate fi și un element de decor inedit, care va fi stârni conversații interesante.

2. Butoni de cămașă office

Nu uita: Nu trebuie să oferi niciodată bijuterii unei partenere de afaceri! A lucrat cu siguranță mult la reputația și imaginea ei, și vrea să transmită hotărâre și know how și încredere, așa că sigur e aproape zilnic într-o ținută office cu o cămașă, alături de alte piese vestimentare elegante.

Dacă vrei să o surprinzi de Ziua Femeii, cadoul perfect este un set de butoni eleganți. Alege o pereche de butoni ovali, gravați cu modele fine, în culori neutre (nu auriu), care nu ies în evidență, și sunt potriviți pentru ținutele business.

3. Un set de scris de lux

Spune-i partenerei tale de afaceri că vrei să continuați colaborarea printr-un cadou simbolic de 8 Martie: un set de scris de lux, cu care poate semna viitoarele voastre contracte sau documente importante.

Alege-i seturi de caligrafie de lux cu penițe deosebite, pană de scris și călimară vintage, ideale pentru a completa un birou elegant, decorat cu bun gust.

4. Un accesoriu elegant pentru birou

Dacă una din partenerele tale de business are o atenție ridicată la detalii și nivelul de calitate cu care este obișnuită te inspiră și pe tine să fii mai bun în afacerea ta, transmite-i asta cu un accesoriu de birou simbolic: o lupă de inspirație vintage, cu ajutorul căreia poate depista micile detalii care i-au evoluat businessul până în punctul în care este astăzi.

5. Un suport de cărți

Ai, cu siguranţă, cel puțin o colaboratoare pasionată de citit. Pentru ea, un cadou relativ simplu, dar care o va bucura enorm de 8 Martie, este un suport de cărți vintage pentru colecția ei de cărți despre dezvoltarea personală și business.

Cu un asemenea de cadou, nu o vei ajuta doar să-și reorganizeze spațiul, dar îi vei oferi și un element de decor deosebit care transmite lumii modul în care vrea să fie percepută.

Sfat: Adaugă o felicitare scrisă manual oricărui cadou de Ziua Femeii, oferă-l personal, și fii sigur că veți bate palma și pe viitoare proiecte win-win.

Descoperă și mai multe idei de cadouri business inedite pentru Luna Femeii pe MyMan.ro!